StoryEditorOCM
Panoramafinancijski horoskop

Do kraja tjedna ovaj će se horoskopski znak ili obogatiti ili završiti na prosjačkom štapu, sredine nema

Piše MOZAIK SD
22. kolovoza 2023. - 12:01

Veliki problem za financijski sektor bit će retrogradni Merkur koji počinje 23. kolovoza.

Neodgovorni će izgubiti novac, a odgovorni će naučiti što je uspjeh. Sada je najvažnije sjetiti se kako vratiti snagu, piše zadovoljna.rs.

Ovan

Ovnovi bi ovaj tjedan trebali slušati sebe i ne ignorirati nove ideje. Utjecaj zvijezda i planeta možete iskoristiti u svoju korist tako što ćete proširiti svoje horizonte i vjerovati svom unutarnjem instinktu.

Korištenje vaših urođenih talenata pomoći će vam da poboljšate svoju financijsku situaciju.

Teško da će biti lako jer će Merkur ovaj tjedan oslabiti. Mogu se pojaviti situacije kada morate odabrati u kojem smjeru ići dalje.

Bik

Moguće je da će se ukazati prilika za dodatnu zaradu, ali za to ćete morati žrtvovati odmor i osobne planove.

Planeti će vam pomoći pronaći način da povećate svoje prihode, ali za to ćete morati naporno raditi i ne odgađati rješavanje važnih pitanja u daleku kutiju.

Teško da ćete se moći dobro opustiti između 21. i 27. kolovoza, ali ne biste trebali od toga raditi tragediju. Aktivnost na poslovnom planu omogućit će vam da u jesen uđete bez dugova.

Blizanci

Blizancima astrolozi preporučuju borbu protiv lijenosti koja prijeti zbog nedostatka snage uzrokovanog slabošću Venere i Merkura od 23. kolovoza. Krajem ljeta slabost se osjeća posebno oštro, ali da biste isključili odljev financija, morat ćete izdržati.

Vrijedi uzeti više vremena za odmor.

Volja za pobjedom i borba protiv želje za trošenjem novca na nepotrebne stvari pomoći će vam da uštedite i povećate ušteđevinu.

Rak

Astrolozi preporučuju Rakovima da izbjegavaju web stranice na kojima je tako teško odoljeti kupnji još jedne nepotrebne stvari.

Tjedan od 21. do 27. vjerojatno se neće činiti laganim, a za to će biti zaslužan negativan utjecaj Merkura i Venere.

Već od ponedjeljka morate se držati plana i odustati od impulzivnih radnji. Time ne samo da ćete uštedjeti svoju ušteđevinu, već ćete i povećati svoj kapital.

Lav

​Ovaj tjedan astrolozi preporučuju Lavovima da odbace pesimizam i razmišljanja o odustajanju od svega, nego se dobro odmore.

Strpljenje i naporan rad pomoći će vam da prevladate privremene neuspjehe i financijske probleme, kao i da pronađete način da dobijete ne samo profit, već i zadovoljstvo od posla.

Mnoge Lavove očekuju promjene, a da bi one bile ugodne, ne treba se odricati dodatnog tereta. Ne brinite o poduzimanju malih koraka. Dolaze i do velikog cilja. Samo nastavite.

Djevica

Aktivan rad u poslovnom okruženju krajem tjedna urodit će plodom. Astrolozi preporučuju razvijanje talenata, stvaranje novih korisnih poznanstava.

Zahtjevnije stvari treba privremeno odgoditi zbog retrogradnog Merkura. Dobra volja i pozitivan stav pomoći će Djevicama da se nose s poteškoćama.

Materijalno bogatstvo izravno će ovisiti o odabranoj strategiji, što znači da se ne preporučuje žuriti. Sve ste započeli i postavili, a sada je na vama da polako gurate dalje.

Vaga

Vagama astrolozi preporučuju da se od ponedjeljka do srijede pripreme za pojačano opterećenje. U tom razdoblju aktivnošću ćete postići željene i brze rezultate.

Odgovornost će vam pomoći da se nosite s tekućim izazovima. Također ćete morati prihvatiti određene zahtjeve druge strane s kojom se ne slažete.

Generalno, sreća će biti na strani Vaga. Važno je biti aktivan.

Škorpion

Glavni neprijatelj Škorpiona od 21. do 27. kolovoza u financijskom sektoru je neizvjesnost.

Komuniciranje s pravim ljudima i odbijanje popuštanja svojim slabostima pomoći će vam da se nosite s tim. Najpovoljnije vrijeme za poboljšanje financijske situacije su prva dva dana u tjednu jer će energija Merkura još uvijek biti relativno stabilna.

Ovo će biti vrijeme uspješnih transakcija i kupnji.

Strijelac

Energija planeta ovog tjedna može natjerati Strijelce da krenu krivim putem, pa je za sada najbolje dobro razmisliti.

Preporuča se osloniti se na osobno iskustvo. Takva taktika pomoći će vam da ne pogriješite i ne posrnete pri rješavanju važnih financijskih pitanja.

Svaka radnja treba biti uravnotežena, a onda će biti moguće provesti tjedan bez rizika i problema.

Jarac

Energija planeta pomoći će Jarcima da nastave s prethodno napuštenim poslovima i uspiju u poslovnom okruženju. Samo nemojte donositi prerane zaključke i nemojte se voditi tuđim mišljenjima.

U ovom slučaju, financijski uspjeh neće vas ostaviti da čekate. Preporuča se slijediti plan i ne skrenuti s odabranog puta.

Takva će odluka dobro utjecati na rast karijere.

Vodenjak

Vodenjaci koji drže do svoje riječi i ne svađaju se bez razloga s klijentima i kolegama moći će dobiti povećanje plaće.

Predstavnici ovog znaka mogu lako pronaći dodatni izvor prihoda. U tom smislu važno je razvijati talente i ne odbijati primamljive ponude.

Za aktivan rad trebat će puno vremena i truda, ali trud će se isplatiti. I dalje ćete se morati prilagoditi i biti spremni prihvatiti nešto od neočekivanog.

Riba

Financijska sreća će se osmjehnuti Ribama ako odbiju poduzeti riskantne akcije. Destruktivna energija planeta može potaknuti spontane akcije, što može dovesti do gubitka novca.

U tjednu od 21. do 27. kolovoza vrijedi pokušati pronaći rupe u obračunu, kao i načine kako ih otkloniti. Kolege mogu biti manipulativni. Važno je biti oprezan s dijeljenjem svojih planova, kao i naučiti kako reći ne.

Uz pomoć lijepe riječi i strpljenja prevladat ćete svaki problem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:30