StoryEditorOCM
Panoramakidaju dušu

‘Da si mi se žalila, majka bi te spasila‘: Potresne riječi Ivane, čiju je kćerku Nevenu ubio muž policajac

Piše MOZAIK SD
1. siječnja 2024. - 20:51

Nevenu Pavlović (20) službenim je pištoljem ubio njezin suprug - policajac - Đorđe (28), a potom se ubio. Horor se dogodio u Grockoj prije malo manje od godinu dana.

Nevenina majka Ivana Bekić oglasila se još jednom potresnom porukom, kurir.rs.

"Zvjezdico moja mala, ove godine tvoje božićno drvce najljepše sja. Ako je prijelaz iz godine u godinu tamo gdje si ti, majka ti želi samo sreću i veselje, i ako znam da sve to sada imaš. Da je sreće da smo zajedno kitili iducih 20 godina i uzivali u praznicima. Ali netko je mislio da ima pravo uzeti te od mene.

Da si mi se jednom požalila i rekla kakav život si živjela, majka bi te spasila puno ranije. Ali eto, tako je moralo biti. Nije moglo biti drugačije jer nisi pitala, nažalost", napisala je Ivana Bekić na društvenim mrežama i dodala:

"Tvoje božićno drvce će blistati svake godine sve dok ja budem imala snage da ga okitim. Jer tvoja majka nikada neće zaboraviti sreću i radost koju si doživjela kad smo ti ga kupili. Volim te moja prva ljubavi. I kao što znaš, ja jedva čekam dan kad ću te opet zagrliti, dušo, djevojčice moja."

Desetak dana nakon tragedije, Ivanina majka za Telegraf kaže:

“Kćer sam 10. veljače poslala njezinom mužu, rekla mi je da joj nije dobro, molila me... Rekla sam joj: ‘Neno, sine, molim te idi i  lijepo se pozdravite, raziđite se kao ljudi..‘ I on joj je rekao da bi bilo lijepo da se vide i razgovaraju ne okrećući glavu jedno od drugog‘. Nisam vjerovala da će je ubiti”, rekla je tada Nevenina majka.

Ivana je znala da u braku postoje nesuglasice, ali mislila je da će to prebroditi.

"Moja Nevena ostavila je muža 20. siječnja prošle godine. Tada mi je krišom poslala poruku i zamolila me da nazovem njegovog oca jer je uperio pištolj u nju. Srećom, njegovi roditelji su bili u blizini kuće u kojoj su živjeli. Tada ga je otac savladao. Molila me da nikome ne kažem. Nije htjela da izgubi posao policajca. Obećala sam joj da ću šutjeti. Dvadeset dana prije smrti bila je sretna. Živjela je sa mnom i dvije sestre“, rekla je Ivana.

Nažalost, priča je imala tragičan kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:26