StoryEditorOCM
Društvena mrežazbunjen i zbunjeniji

Žena tražila pomoć u otkrivanju omiljenog filma, s opisom koji teško da bi itko prepoznao, ali komentar ju je ‘ubio‘

Piše mozaik sd
22. kolovoza 2023. - 21:33
Je li korisnica mislila na Supermana, on kao da leti, ali je li ga žena koju voli završila s bratom, ili tako nešto?Afp

U današnje vrijeme gledamo i čitamo puno sadržaja, bilo u medijima ili na društvenim mrežama, kao i u kinima, TV-u ili na platformama.

Onda je posve razumljivo da zaboravimo što smo gledali i što nam se svidjelo. Srećom, pomoć uvijek možemo potražiti na društvenim mrežama, gdje se čini da svi pratitelji znaju sve.

Baš društvenim mrežama kruži snimka pitanja koje je jedna korisnica Facebook grupe "Filmovi & Serije" objavila u potrazi za naslovom filma koji je gledala, a kojega se ne može sjetiti.

Evo što je točno napisala, bez suvišnih kvačica, i što je izazvalo puno smijeha i dijeljenja:

"Molim pomoc. Daaavno sam gledala jedan film u kojem je glavni glumac muskarac i on kao da leti ili tako nesto i ima neku zenu u koju je zaljubljen ali ona iako ga voli mislim da je zavrsila sa njegovim bratom ili tako nesto. I sjecam se da su jeli kolac. Hvala".

image

Pitanje i odgovor koji su izazvali smijeh na društvenoj mreži

Screenshot Facebook

Korisnica Facebook grupe pristojno je zamolila za pomoć, međutim težina njenog pitanja ogleda se u nedostatku ičega čvrstog za što se može uhvatiti. To da je glavni glumac muškarac ne znači puno, baš kao ni to "da leti ili tako nešto" kao ni to da je "neka žena u koju je zaljubljen mislim da je završila sa njegovim bratom ili tako nešto".

Najčvršćom se čini sjećanje da su "jeli kolač". Međutim u puno filmova se jede kolač, od "Američke pite" nadalje.

Međutim, fatalnim se pokazalo njeno nestavljanje kvačica pa se nesuđeni pomagač našao u čudu i upitao: "Kakav kolac???" i odveo priču prema Drakuli i vampirima.

I prema smijehu u kojem se ne zna je li nebuloznije pitanje ili odgovor u ovoj maloj povijesti filma i društvenih mreža. Točan odgovor i nije bitan, važno da je veselo.

image

I ‘sveznajući‘ Facebook zapeo je pred težinom pitanja jedne korisnice

/Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 04:39