StoryEditorOCM
Društvena mrežaMAKSIMALNA PODRŠKA

U riječkoj pekari ispekli ‘ŠČ!‘ kruh težak pet kilograma! Pogledajte dirljivu poruku poslanu Letu 3 iz rodnog im grada

Piše mozaik sd
13. svibnja 2023. - 20:05

Radnici pekare u Rijeci, rodnom gradu članova Leta 3, danas su u njihovu čast napravili simpatičnu gestu. Ispekli su kruh podrške u obliku, čega li drugog, nego slavnog uzvika "ŠČ!"

Iz pekare su naveli da su i "Š" i "Č" kruhovi teški po pet kilograma, a njihove su fotografije podijelili na PIK-ovoj Facebook stranici.

"Ispekli smo ŠČ kruh podrške za finale! Ususret velikom Eurosong finalu i plasmanu našeg dragog Leta 3, u PIK-ovoj pekari ispeklo se pravo malo ŠČudo. Ujedinjujući svoju strast prema muzici i pekarstvu, PIK-ovi vrijedni pekari i pekarice odlučili su na kreativan način iskazati podršku prema hrvatskim predstavnicima. Rađeni od bijelog brašna od zamjesa za bijeli kruh, po pet kilograma teška slova Š i Č znak su podrške, ali i zahvale riječkom Letu 3 koji je bio ponos i inspiracija brojnih Riječana posljednjih 35 godina. Rijeka je ove godine imala ne samo sreću da ima svoje predstavnike, nego je duh zajedništva podigla na novu razinu. Zato šaljemo samo pozitivnu energiju i da nam dogodine Eurosong dođe u Rijeku!", naveli su.

image
Screenshot/facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 17:21