StoryEditorOCM
Društvena mrežagesta podrške

Seka Aleksić otvorila vrata glumcu koji je kritizirao Vučića: ‘Imam slobodan stan u Beču, ako ga želiš koristiti...‘

Piše Scena SD
1. travnja 2024. - 18:00

Glumac Ammar Mešić nakon tragedija u "Ribnikaru" i u okolini Mladenovca u svibnju prošle godine javno je pružio podršku prosvjedima pod nazivom "Srbija protiv nasilja" i na prosvjede je redovno dolazio. Nakon toga je ostao bez uloge u seriji u kojoj je glumio nekoliko godina, pa je odlučio odseliti u Beč, gdje radi na građevini, piše nova.rs.

Ammar je tada rekao da mu je kao objašnjenje napisano kako se "u seriju uvode novi likovi", ali i kako ne očekuje podršku bilo koga, te da ga nije sram otići raditi na građevini.

On je sada na svom storiju na Instagramu objavio poruku koju je dobio od pjevačice Seke Aleksić i otkrio kako je od nje ipak dobio podršku.

"Htjela sam ti reći, imam stan u Beču, prazan će biti neko vrijeme, ako ga želiš koristiti – dat ću ti", napisala mu je Seka u poruci, što je Ammar odmah objavio.

image

seka aleksić

"Seku Aleksić sam upoznao kada smo išli na maturu kod Mije u Vrbas. Poslije toga sam sa društvom otišao na njen nastup gde je ispala ozbiljan džek. U prethodnim mjesecima smo razmijenili nekoliko poruka, ali ovo nisam očekivao. Nadam se da se neće naljutiti što objavljujem našu prepisku i da mi neće zamjeriti. Ali, hoću ovako javno reći hvala – jer si čovjek. Jer, tko sam ja u njenom životu da mi ponudi biti u njenom stanu? Legendo nad legendama", napisao je glumac i stavio emotikon srca, piše nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:51