StoryEditorOCM

Na plastične operacije potrošila je 57.000 eura kako bi postala Barbie: ‘Želim imati najveće grudi na svijetu!‘

Piše MOZAIK SD
2. listopada 2023. - 12:57

Jesse Bunny ne krije ponos na činjenicu da, kako kaže, izgleda poput Barbie lutke. Prošla je kroz proces transformacije koju je platila ukupno 57.500 eura. Prvu operaciju imala je prije pet godina, nakon čega je sve otišlo u krajnost, toliko da je nakon jedne intervencije salo prebacila na spolovilo.

Prošle godine Bunny je ugradila još veće implantante u grudi kako bi ih učinila "ogromnima", unatoč tome što je već postigla svoj cilj da ima najveće grudi u Austriji, prenosi Kurir.

Koliko su drastične promjene koje je napravila pokazuje i fotografija nastala prije pet godina, prije no što se podvrgla plastičnim operacijama. Jessie ju je podijelila na društvenim mrežama, a na njoj se vidi kako sjedi u vlaku kao brineta s dreadlocksima, piercingom u nosu i naočalama. Nije bila ni našminkana. Jessie je otkrila razloge svoje transformacije. Inače je iz Beča, a rekla je da joj je tijekom odrastanja bilo zabranjeno igrati se lutkama.

"Roditelji mi nisu dopuštali da se igram s Barbie lutkama, pa sam odlučila postati Barbie. Dok sam u ranim tinejdžerskim godinama pretraživala internet, na stranicama sam otkrivala ekstremne modele. I od tada moj san je postati takva lutka", rekla je. Jessie priznaje da ne može prepoznati ni samu sebe, piše Kurir.

"Uopće nisam imala grudi. Također, mislim da sam izgledala jako tužno jer nisam mogla biti djevojka kakva sam oduvijek željela biti", rekla je i dodala: "Nemam nikakav kontakt sa svojom obitelji. Roditelji su prestali sa svakim kontaktom sa mnom nakon što sam počela biti ovakva."

U svibnju 2021. napravila je svoje prvo brazilsko podizanje zadnjice, prebacivši salo na genitalno područje. Šest mjeseci kasnije ugrađeni su joj još veći implantati, čime je u dobi od 20 godina postala  "žena s najvećim grudima u Austriji". "Čak i s tom veličinom znala sam da nikad neću stati.

image
Instagram screenshot

Želim još toliko operacija. Želim imati najveće grudi na svijetu, ali i najveće usne i najveću zadnjicu. Kad sam na ulici, svi bulji u mene, što mogu razumjeti. Neki daju ružne komentare. Zabavno je što se toliko žena na ulicama sviđa moj izgled, što me čini jako sretnom", rekla je Jessie.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:57