StoryEditorOCM
Književnost‘Je l‘ čemu ovo?‘

Ovo će fanovi cijeniti, u Hrvatskoj objavljena zbirka vrhunskih ‘baza‘ Jerryja Seinfelda: Kad god bi mi palo na pamet nešto smiješno, sve sam pisao, sve!

Piše SD Kultura
8. svibnja 2022. - 16:25
Jerry Seinfeld: Sve sam sačuvao u jednom od onih starih školskih fascikla. Imam sve što sam mislio da vrijedi spasitiFinlay Mackay_trunk Archive

”Je l’ čemu ovo?” naslov je prilično neobične knjige - zbirke, čak riznice urnebesnih dosjetki kojima je stand-up komičar, glumac i producent Jerry Seinfeld oduševljavao čitatelje i gledatelje diljem svijeta.

Od svojega prvog nastupa u legendarnome newyorškome noćnom klubu “Catch a Rising Star” kao 21-godišnji student u jesen 1975., Jerry Seinfeld pisao je vlastiti materijal i sve sačuvao.

“Kad god sam smislio neku smiješnu stvar, bilo da se to dogodilo na pozornici, bilo u razgovoru ili pišući na mojem omiljenome velikome žutom bloku, sve sam sačuvao u jednom od onih starih školskih fascikla u obliku harmonike. Dakle, imam sve što sam mislio da vrijedi spasiti”, izjavio je slavni komičar u povodu izlaska knjige.

U ovu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 09:39