StoryEditorOCM
Kazalištepremijera u lori

Nova predstava "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala" stiže 27. veljače

Piše pr
15. veljače 2024. - 09:47

 

Muči li vas što ste bili sami na Valentinovo? Niste jedni. U mnogim kulturama brak je, (barem dok se u njemu ne nađemo), jedan od ključnih koraka prema sreći i ispunjenju. Od djetinjstva odgajani smo uz priče o princu koji će nas ispuniti i učiniti sretnima. Medij, knjige i filmovi podvaljuju nam slika idiličnog bračnog života, često dalekog od stvarnosti.

Očekujemo da će brak riješiti sve naše probleme i donijeti nam sreću koju smo oduvijek sanjali. Smetnemo s uma da brak donosi sa sobom nove izazove i odgovornosti koji mogu pojačati postojeće probleme ili čak stvoriti nove, te da je brak samo jedan aspekt  života i da nas ne može potpuno ispuniti. Umjesto happy enda, suočimo se s razočaranjem i nezadovoljstvom, a nerijetko se prestanemo nadati da može biti drugačije.                                      

Da odmah razriješimo, sretni brakovi koji su temeljeni na ljubavi, poštovanju i međusobnoj podršci uistinu postoje. Međutim, put do onog pravog često nije lak. Nerijetko se suočavamo s brojnim izazovima i frustracijama. Umjesto dubokih i smislenih veza, zaglavimo u površnim interakcijama i brzim spojevima koji ne dovode do trajnih odnosa.

Sličan put prošla je i Darinka. Koliko je frustracija proživjela, partnera promijenila i žaba poljubila u potrazi sa svojom ljubavi možete pogledajte u novoj predstavi "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala" u kojoj glumi dvojac dobro poznat iz predstave "Kako i zašto ubiti muža" - Nataša Aksentijević i Peđa Damnjanović.


Novu dozu humora donose nam  27. veljače u Loru u Split.  Ulaznice su dostupne na MojeKarte.hr.

Pored duhovitog i pomalo tragikomičnog teksta Dušana Jankovića izvedbu potpisuje Predrag Radisavljević, kostimografiju Adela Damjanović, a režiju Miša Obradovića.

I ne zaboravite, potraga za pravim partnerom može biti dugotrajan proces, ali svaki izazov i svaka prepreka na tom putu služe kao prilika za osobni rast i sazrijevanje. Do tada možete se uvijek zabaviti uz dobru predstavu koja će vas podsjetiti da – niste jedini u potrazi za onim pravim i vratiti nadu da onaj pravi, dolazi u pravo vrijeme.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 03:13