StoryEditorOCM
KorčulaPRIOPĆENJE

HDZ Vela Luka: Novi tjedan je novi dokaz nesposobnosti SDP-ove načelnice Vele Luke Katarine Gugić!

Piše dv
13. veljače 2024. - 08:33

"Novi tjedan - novi dokaz nesposobnosti SDP-ove načelnice Vele Luke Katarine Gugić!

Naime, kad se dotična ne proslavlja izjavama za medije u kojima govori kako je ona, ma zamislite, dobila pozivnicu za otvaranje Pomorsko-putničkog terminal kao i svi ostali, onda pusti da njezina djela, ili bolje rečeno nedjela, govore sama za sebe!

Danas je, kako je i zakazano, održano javno otvaranje ponuda za uslugu obavljanja komunalne djelatnosti linijskog prijevoza na području Općine Vela Luka. No, tragedija je u tome što povjerenstvo Općine nije imalo što otvoriti jer se nitko nije javio! Da pojasnimo, riječ je o postupku koji podrazumijeva prijevoz do novog putničkog terminala-jedini zadatak koji je općina imala, a koji je imao veze s ovim povijesnim projektom za našu Velu Luku. I evo, ni to načelnica nije znala, mogla, a možda ni htjela odraditi kako treba.

Prisjetimo se, HDZ-ovi općinski vijećnici iz sjednice u sjednicu pitali su i podsjećali načelnicu na važnost rješavanja ovog pitanja, prvenstveno za stanovnike Vele Luke, a onda i za naše posjetitelje. Ona je to odgađala, možda iz neznanja, možda iz nesposobnosti, a možda iz čistog nemara. I onda, kad se na njenu veliku žalost, realizirao povijesni projekt našeg terminala, a koji je opet realizirala naša Županijska lučka uprava, naša Dubrovačko-neretvanska županija i naša Vlada, onda je izjavljivala kako se otvaranje terminala trebalo uskladiti s njenim uvođenjem linijskog prijevoza.

Tako da bismo novi terminal otvorili, kada točno? Možda 2026.?

Jer kako je načelnica krenula, prije linijski prijevoz nećemo ni dobiti.

Koliko je to porazno!

Možda je, zapravo, najgora od svega činjenica da osoba, koja je na čelu Općine, o svojim sugrađanima i ne skrbi. Najveći domet je kićenje tuđim perjem, objavljivanje nacionalnih i županijskih projekata kao svojih i pasivnost i nebriga u svakom pogledu", stoji u priopćenju OO HDZ-a Vela Luka.

 

30. travanj 2024 13:30