StoryEditorOCM
KorčulaPOSEBNA OSUDA DJELA |

VELOLUČKI HDZ: Uništavanje dvaju automobila naše kandidatkinje Maje Zlokić brutalan su i primitivan čin zastrašivanja

Piše dv
25. ožujka 2021. - 19:02

"Politički motivirani napad na našu kandidatkinju za načelnicu Maju Zlokić i uništavanje njena dva automobila, brutalan su i primitivan čin zastrašivanja koji zaslužuje posebnu osudu cjelokupne javnosti u Veloj Luci.

Takvi pojedinci ili stranke, koji svoje osobne i političke frustracije iskazuju uništavanjem tuđe imovine, htjeli bi eliminirati iz društvenog i privrednog života svakog tko misli drugačije.

Kao stranka smo dovoljno snažni da izdržimo sve napade, prijetnje i klevete, a kao pojedinci dovoljno ustrajni da zaštitimo svakog građanina koji pošteno radi i plaća poreze, jer je to jedini put prema napretku naše Vele Luke i Republike Hrvatske.

Za dobrobit  Vele Luke pozivamo svih na dijalog i jasnu osudu ovakvih ponašanja.

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Vele Luke čini sve i činit će i dalje da Vela Luka bude mjesto sretnog djetinjstva, kvalitetnog života i ugodne starosti", stoji u izvješću kojega su poslali iz velolučkog HDZ-a.

U nastavku donosimo izjavu Maje Zlokić:

„Jutros sam doživjela grubi pokušaj zastrašivanja u cilju da odustanem od kandidature za načelnicu Općine Vela Luka. Na moja dva automobila počinjena je materijalna šteta u procijenjenom iznosu od preko 15.000.00 kn i cijeli slučaj sam prijavila nadležnoj policijskoj postaji.

Povrijeđena sam i ja i moja obitelj, ali nisu me uspjeli zastrašiti. Samo su me dodatno motivirali da se borim za bolju Velu Lukui gdje neće biti terora prema onima koji misle drugačije. Ta vremena su davno završila. Vela Luka zaslužuje više i bolje", rekla je Zlokić.

18. travanj 2024 07:45