StoryEditorOCM
KonavleCraft Beer Festival u Cadmos Villageu

Doživite nezaboravnu avanturu uz craft pivo i adrenalinske izazove!

Piše A.Ke.
10. rujna 2024. - 12:12

Pozivamo vas da 21. rujna posjetite Cadmos Village u Konavlima i pridružite nam se na najuzbudljivijem događaju godine – Craft Beer Festivalu! Ovaj jedinstveni festival, uz podršku Turističke zajednice Konavle i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, spaja ljubav prema prirodi, adrenalinskim sportovima i vrhunskom craft pivu, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

 Adrenalinske aktivnosti:

Festival donosi brojne pustolovne radionice u kojima ćete se moći okušati u različitim izazovima! Isprobajte svoju preciznost i vještine u streličarstvu, ili podignite razinu uzbuđenja bacanjem sjekira i noževa. Ove aktivnosti će vas zasigurno izvući iz zone komfora i pružiti vam jedinstveni doživljaj u prirodi.

 Utrka pivska milja:

Za one koji su uvijek spremni za još jedan izazov, tu je i legendarna utrka Pivska milja! Ova natjecateljska utrka kombinira pijenje piva i trčanje  – prava prilika za sve ljubitelje piva i sportskih izazova da pokažu svoju izdržljivost i snagu. Potebno je istrčati 1600 metara i pritom tijekom utrke popiti 3 pive. Pridružite se i natječite se s prijateljima u ovoj zabavnoj i dinamičnoj utrci!

 Glazbeni spektakl:

Naravno, nijedna prava fešta ne može proći bez odlične glazbe! Na Craft Beer Festivalu uživat ćete u nastupima bendova Bjelouška, Krigle‘s i Rock Palace koji će vas zabavljati svojim vrhunskim izvedbama cijelu večer. Bez obzira na to volite li rock, pop ili domaće hitove, ova glazbena postava će osigurati sjajnu atmosferu i savršenu pozadinu za uživanje u craft pivima.

 Vrhunska ponuda craft piva:

Craft Beer Festival okuplja najbolje domaće i regionalne pivare koji će vam ponuditi široku paletu okusa i stilova piva. Od osvježavajućih laganih lagera do snažnih IPA-a i bogatih stoutova, svatko će pronaći nešto po svom ukusu. Ne propustite priliku kušati najbolje od craft pivske scene i uživati u autentičnim okusima piva uz fantastično društvo i opuštenu atmosferu.

 Predivno okruženje:

Festival se održava u prekrasnom ambijentu Cadmos Villagea, smještenom u srcu prirode Konavala. Ovaj pustolovni park nudi savršeno okruženje za opuštanje, zabavu i sport. Bilo da ste ljubitelj prirode, sportskih izazova ili jednostavno želite uživati u pivu i druženju, Cadmos Village nudi jedinstvenu atmosferu koja spaja avanturu i relaksaciju.

Festival je organiziran uz podršku Turističke zajednice Konavle i Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, čime se ističe važnost promocije lokalne kulture, prirodnih ljepota i autentičnih proizvoda regije.

 

10. rujan 2024 12:12