StoryEditorOCM
DubrovnikFOTOGALERIJA

Nazdravlje vam Stara godina! Evo kako je sinoć bilo u Gradu

Piše dv
31. prosinca 2023. - 09:13

Nazdravlje vam Stara godina! Donosimo vam dio atmosfere kakva je bila na dubrovačkim ulicama, kafićima i na kućicama sinoć dok je trajao koncert Serenada Gradu mom. Prije nego se uputite u Grad na tradicionalnu kolendu kojom ćemo ispratiti 2023. donosimo i današnji program Dubrovačkog zimskog festivala:  Zabava na Stradunu najprije počinje za najmlađe u 11 sati dječjim dočekom Nove godine. Mališane će zabaviti Ante Gelo band uz Brunu Oberan, Alena Đurasa i Ivu Ajduković. U podne će članovi FA Linđo i zbor Libertas kolendat po Gradu, a biti će pripremljeni novogodišnji kokteli dubrovačkih barmena kako bi Dubrovčani i njihovi gosti nazdravili 2023.

Večernji spektakularni program je rezerviran od 21:00 sat za Ante Gelo band uz Brunu Oberan, Alena Đurasa i Ivu Ajduković, a od 22:00 sata pa sve do otkucaja ponoći, zdravice šampanjca i ulaska u Novu 2024. godinu – publiku će zabavljati velikan regionalne glazbene scene – neponovljivi Zdravko Čolić!

 Na Stradunu organizatori očekuju tridesetak tisuća ljudi, bit će gužva no nema sumnje da ćemo u 2024. ući u odličnom raspoloženju. Neka nam 2024. bude svima mirnija i sretnija!

Ponedjeljak, 1. siječnja tradicionalno je rezerviran za Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu, u 12:00 sati. Ravnat će dirigent Ivan Josip Skender uz soliste Martu Hut (sopran) i Božu Jurića Pešića (tenor). Večernji program bit će također na  velikoj pozornici na Stradunu uz klapu Šufit od 21:00 sat.

31. svibanj 2024 16:05