StoryEditorOCM
ZabavaSVE SU OČI UPRTE U NEBO

Grmljavinsko nevrijeme prijeti dubrovačkom vjenčanju godine. Koja je rezervna opcija za Roda Stewarda i jet-set ekipu?

Piše Anđelka Kelava
31. svibnja 2024. - 14:13

Sve je spremno za dubrovačko vjenčanje godine, a ono što je zasad sasvim sigurno je da će se par vjenčati u crkvi na Jezuitima u popodnevnim satima. Sasvim je sigurno i to da organizatori i sudionici vjenčanja gledaju u nebo jer gusti oblaci koji su se nadvili nad Dubrovnikom ne obećavaju u popodnevnim satima lijepo vrijeme. Prema vremenskoj prognozi u vrijeme kada je najavljeno vjenčanje i svečanost na Lovrjencu, najavljena je kiša pa je još uvijek neizvjesno hoće li se ceremonija nakon vjenčanja na Jezuitima i moći održati na Lovrijencu. 

image

 

 

Tonci Plazibat/Cropix

Nakon sinoćnje zabave u Vrtu palmi hotela Excelsior na kojem su se pojavila mnoga poznata lica, a svakako najviše pažnje plijenio je slavni Rod Stewart koji će biti na vjenčanju sina Liama koji će s Nicole Artukovich sudbonosno da izreći u prekrasnoj dubrovačkoj crkvi na Jezuitima.  Nicole je hercegovačko-konavoskih korijena i jako je vezana za Dubrovnik  u kojem već godinama provodi godišnje odmore. Stoga nikoga nije iznenadilo da je za vjenčanje izabrala upravo Dubrovnik. 

image

 

 

Tonci Plazibat/Cropix

Već mjesecima se pomno i u potpunoj tajnosti organizira ovaj događaj, dok s druge strane mladenci na društvenim mrežama nemaju problem objaviti sve što se tiče njihovog najsretnijeg dana. Ipak, ono što bi ga moglo pokvariti su vremenske (ne)prilike. Naime, do Lovrijenca je  250 skalina koje nije jednostavno proći ni po lijepom vremenu. Budući da je Lovrijenac omiljeno mjesto organiziranja glamuroznih slavlja poznatih, nerijetko se sudionicima tih događaja preporučuje uz visoke potpetice ponijeti i nešto laganiju obuću. 

Zanimljivo je bilo vidjeti uzvanike vjenčanja NBA košarkaša Jusufa Nurkića koji su u rukama držali cipele i štikle, a do Lovrijenca išli u tenisicama ili japankama.  

Prema iskustvima organizatora vjenčanja u ovakvim situacijama uvijek postoji varijanta ‘B‘, kako bi se glamurozna svečanost ipak održala unatoč vremenskim neprilikama. 

image

 

 

Tonci Plazibat/Cropix
22. lipanj 2024 23:37