StoryEditorOCM
Crna kronikaDOLIJAO LUPEŽ

Gost iskoristio priliku i dubrovačkom taksistu maznuo torbu s novcem i osobnim dokumentima, ali ga je policija pronašla u rekordnom roku

Piše Dv
3. studenog 2023. - 12:56

Nakon što je policijskim službenicima Policijske postaje Dubrovnik jučer, 2. studenog, oko 11 sati pristupio 55-godišnjak i prijavio kazneno djelo krađe torbe, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako je krađu počinio državljanin Sjeverne Makedonije u dobi od 32 godine.

Naime, oštećeni je prijavio kako mu je prethodno tog dana, nepoznata muška osoba, kojoj je pružao usluge taxi prijevoza, sa zadnjeg sjedišta vozila otuđio torbu u kojoj se nalazilo 800 eura, 40 dolara, 2000 dinara, 5000 forinti, osobni dokumenti, zdravstvene i bankovne kartice, prometna dozvola vozila, ključevi vozila i bicikla, kutija s lijekovima i dioptrijske naočale.

Već oko 16,20 sati na području Dubrovnika uhićen je osumnjičeni 32-godišnjak, stranac na privremenom boravku u Dubrovniku, koji je tijekom vožnje iskoristio nepažnju vozača i otuđio mu spomenutu torbu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni muškarac je, uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

02. svibanj 2024 10:52