StoryEditorOCM
ZabavaPrisjeo joj prekid

Prekinula s momkom, mislila da je ta priča iza nje, a onda je od njega dobila - račun!; ‘Moja najveća greška...‘

Piše dv
11. svibnja 2023. - 15:19

Prekidi ljubavnih veza obično su teški, pa i traumatični. Po svojoj prirodi oni su i određeno svođenje računa, s partnerom i partnericom, ali i sa samim sobom.

Ipak i u tome uspiju odskočiti neki "ljubavni računovođe".

Takvo iskustvo dogodilo se mladoj 22-godišnjoj Australki Ayle Enriquez Mejorada kojoj je mladić, s kojim je bila u četveromjesečnoj vezi, nakon prekida poslao sve troškove koje bi, po njemu, trebali podmiriti po principu pola - pola. Kako je ona objavila na TikToku, tu su se nalazili troškovi iz McDonald‘sa, iz pizzerija i s benzinskih crpki za vožnje koje je plaćao zaljubljeni mladić. Zanimljivo je da je bivši momak tražio pola novca za punjač koji joj je kupio u IKEA-i, ali i za restoran s ručka u tome centru, piše The Sun.

image

Ayle Enriquez Mejorada uzdrmana je prekidom i ispostavljenim računima

Screenshot TikTok

Djevojčina objava izavala je veliku pažnju na TikToku i u tri dana video je pregledan 1,5 milijun puta. Bilo je i obilje komentara, najčešće ironičnih, posebno na mladićevo pedantno izračunavanje cijene i u centima, bez zaokruživanja.

Zanimljivo, djevojka, koja je do tada izlazila s muškarcima što joj nisu dopuštali da bilo što plati, pristala je platiti svoj dio dio troškova.

@tiny.aisle When I’ve dated men who wouldn’t even let me touch my card? #5050relationships #narcissisticex  #hypergamy ♬ original sound - welcome

‘‘Roditelji su me zapravo potaknuli da sve to isplatim kao dio mog doprinosa za vezu s njim", rekla je ona i otkrila najšokantnije otkriće na što je mladić potrošio njen novac. "Polovicu tog novca koji sam mu platila on je zapravo iskoristio da plati curi s kojom se viđao prije mene. To je doslovno bila moja najveća greška", rekla je djevojka u videu na TikToku, piše The Sun.

Nije poznato što o svemu misli mladić koji je pedantno nabrojio sve troškove i tražio da ih djevojka soilidarno plati. Možda se sprema tražiti i polovicu zarade od pregleda na TikToku?

image

Jedan od računa koje je ispostavio pedantni mladić

Screenshot TikTok
03. svibanj 2024 08:48