StoryEditorOCM
ZabavaUoči devete epizode showa NoveTV

Natjecateljica ‘Plesa za zvijezdama‘ doživjela nesreću za vrijeme predstave u Rijeci i završila na šivanju

Piše DV/Mozaik SD
6. svibnja 2022. - 15:13

Bojana Gregorić Vejzović je u četvrtak za vrijeme gostovanja u Rijeci doživjela nezgodu tijekom izvođenja predstave i završila na hitnoj. Za tportal je izjavila:  "5 šavova za Muhameda Alija je ništa, dobro sam".

Bojana je u Rijeci sudjelovala na Međunarodnom festivalu Malih scena, a glumila je u predstavi “Hotel Zagorje”. Zbog odlaska na Hitnu pomoć glumica nije sudjelovala sa svojim kolegama u poklonu na kraju predstave.

Bojana bi u nedjelju trebala nastupiti u devetoj epizodi showa "Ples sa zvijezdama" na Novoj TV. Plesnih parova u showu sve je manje, natjecanje sve napetije i uzbudljivije, a plesne izvedbe zvijezda i njihovih mentora postaju iz epizode u epizodu sve atraktivnije i zanimljivije. 

image

Bojana Gregorić

NOVA TV PRESS

Ovu nedjelju zabavni show začinit će glazbeni hitovi, legendarne izvedbe Eurovizije, a sedam parova će se potom naći i u plesnom maratonu tijekom kojeg će svi istovremeno plesati na latino plesove. Kada glazba krene parovi će morati prepoznati o kojem se točno plesnom stilu radi te pokazati koliko su zapravo savladali latinskoameričke plesove i koliko su spremni improvizirati na ponuđenu glazbenu podlogu. Bit će zanimljivo vidjeti tko ima najbolju energiju među parovima, tko je najviše naučio tijekom showa, i koliko dodatnih bodova će parovi zaraditi.

02. svibanj 2024 01:27