StoryEditorOCM
ZabavaVJERUJE U LJUBAV

Ovo su sve ljubavi Borisa Novkovića: On je pravi bračni rekorder na estradi, čak četiri puta se ženio - i rastavljao..?

Piše N.G.R./SD
4. studenog 2023. - 10:35

Boris Novković preživio je prave ljubavne brodolome, a usuđujemo se reći da je rekorder na estradi po broju brakova.

Vijest da se rastaje od posljednje, četvrte, supruge Iris s kojom ima dvoje djece potaknulo nas je da se prisjetimo svih ljubavi pjevača.

image

Glazbenik Boris Novković

Dragan Matic/hanza Media/Dragan Matic/hanza Media

Onomad je rekao da je njegova poanta da nikada ne prestane vjerovati u ljubav, a čini se da to doista i živi.

1. Bojana Gregorić Vejzović

U vrijeme najveće popularnosti pjevač je bio u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović. Vjenčali su se mladi i u braku su bili pet godina.

image

Boris Novković i Bojana Gregorić su bili pet godina u braku
 

Bojana je nekoliko puta izjavila kako se ne kaje zbog propalog braka već tu fazu svog života pripisuje pubertetu.

Imala je, naime, samo devetnaest godina kad su se vjenčali. Boris je rijetko kada u svojim intervjuima govorio o braku s poznatom glumicom, piše Večernji list.

2. Lucija Matić

Drugu sreću isprobao je s novinarkom Lucijom Matić, a s njom ima sinove Nou i Bona.

image

Boris Novković
 

Ranko Suvar/Cropix/Cropix

3. Iva Višošević

Pjevač je trudnu suprugu varao sa slikaricom Ivom Višošević, ali on je tvrdio da ona nije razlog kraha braka.

Dok je Lucija bila trudna s drugim sinom, Boris se zaljubio u slikaricu Ivu Višošević. Pjevač je Luciji priznao romansu s drugom te se iz njihova obiteljskoga gnijezda odselio u podstanare. Pjevač je tvrdio da unatoč tome nikada nije ostavio obitelj i djecu te je s bivšom novinarkom ostao u korektnim odnosima, piše 24 sata. Nisu se vjenčali.

4. Ines Katić

Treći put u bračnu luku je uplovio s Ines Katić. Vjenčali su se u tajnosti na ljeto 2016. godine u Novalji. Ipak, razveli su se nakon osam mjeseci. 

image

Pjevač Boris Novković i njegova zaručnica Ines Katić vjenčali su se u gradskoj vijećnici u Novalji. Slavlje je nastavljeno u hotelu Boškina

Luka Gerlanc/Cropix/Cropix

Poslije Ines  pjevač je imao kraću romansu s balerinom  i defektologinjom Anom Hani, a onda je upoznao Iris Wolf s kojom se četvrti put okušao u braku.

5. Iris Wolf

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u braku su dobili dvoje djece kćer Si i sina Nea. Ovo nije prvi put da kruže glasine o njihovu razvodu jer su se u rujnu iste godine na neko vrijeme razdvojili.

U ožujku ove godine svi su se hrvatski mediji raspisali o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, s kojom je u braku otprilike četiri godine.

image

Boris NovkoviĆ i Iris Wolf

Ronald Gorsic/Cropix/Cropix

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme, no tada su ih potaknuli susjedi na zagrebačkom Maksimiru koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, a na njezinim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf, kako je tada pisao 24 sata.

Iris redovito dijeli fotografije s njihovom djecom, dok na istima, Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila, jedino o čemu on piše su koncerti i glazba.

- Romantična sam osoba, ali često sam najromantičnije trenutke doživio sam sa sobom kada bih otplovio nekamo u snove i zamišljao novu ljubav koja me čeka negdje iza ugla. Poanta je da zauvijek vjerujem u ljubav i nikad ne prestajem - rekao je Boris jednom prilikom, piše 24 sata.

29. travanj 2024 21:01