StoryEditorOCM
ZabavaNADININA PRIČA

Djevojka je smršavjela nevjerojatnih 100 kg i postala planetarna senzacija, a onda i dobila posao o kojemu je sanjala

Piše dv
30. ožujka 2023. - 18:26

Nadine je Australka o kojoj pišu svjetski mediji jer je postigla nezamislivo: u godinu i pol dana uspjela je skinuti više od 100 kilograma, pri čemu je pomoć našla i u zahvatu koji je obavila na želucu, prenosi Slobodna Dalmacija.

Uspjela je, nakon svega, ostvariti svoj životni san da se zaposli kao stjuardesa.

"Željela sam taj posao oduvijek, ali moje narušeno zdravlje i kompletno stanje bili su mi prepreka za sve" - ispričala je Nadine, koja je stekla i tisuće pratitelja i podržavatelja na društvenim mrežama, gdjke je podijelila svoju priču i veliku borbu, sa željom da svima prenese stav da je "sve moguće", ako imate želju i čvrst plan, piše zadovoljna.nova.rs.

Ova 28-godišnjakinja je rekla da je najteži dio njezinog puta bio način da uopće nauči "uživati u hrani umjereno", da se ne osjeća krivom nakon godina prejedanja i poremećaja u ishrani.

Nadine je postala viralna na TikToku nakon što je podijelila svoju ispovijest, a nakon što je dobila svoj željeni posao stjuardese.

Ispričala je kako aviokompanija za koju radi nema pravila po pitanju kilaže osoblja, ali da je potrebno da je stjuardesa dobrog zdravlja i u dobroj kondiciji, što ona ranije nipošto nije bila.

Danas se može pohvaliti i izvrsnim plivačkim rezultatima.

"Lijepa prije i poslije. Nevjerovatan trud!“ - jedan je od komentara pratitelja.

"Bravo! Inspiracija si mnogima, siguran sam da se osjećaš sjajno“, "Ne mogu vjerovati da je u pitanju ista osoba" - komentiraju pratitelji Nadininih objava.

"Kad god sam uživala u svojoj omiljenoj hrani, uvijek je užitak pratio i negativan osjećaj, osjećaj vlastitog neuspjeha“, ispričala je u objavi.

Nadine je istakla da je voljela sebe i prije operacije na želucu i promjene u prehrani i životnim navikama, ali da se sada obožava, jer je sebi darovala "novi život".

"Mislila sam da ću mrziti gledati svoje stare fotografije, ali istina je suprotna. Volim sve verzije sebe. Morala sam proći kroz sve što sam bila da bih stigla tamo gdje sam danas“, napisala je na mreži.

"Zahvalna sam na svemu – osjećam da imam perspektivu i razumijevanje koje ne bih imala da nisam bila ‘djevojka na lijevoj strani“ - napisala je ispod jedne od fotografija.

Nakon što se podvrgla zahvatu smanjivanja želuca jedno je vrijeme jela samo tekuću hranu, a osam tjedana kasnije prešla je na više manjih obroka krute hrane, dobro izbalansirane, a tog se recepta drži i dalje.

"Trudim se slušati svoje tijelo, biti svjesna što jedem i kako jedem. A dodatna potrošnja mi je svakako i moj energični mališan" - ispričala je mlada mama.

19. travanj 2024 21:32