StoryEditorOCM
Noćni životCC REVELIN

Jesen u Revelinu! Evo tko otvara sezonu koncerata

Piše dv
19. rujna 2023. - 11:04

Culture Club Revelin već krajem listopada počinje sa bogatim zimskim programom. Nakon uspješne ljetne sezone tijekom koje je nastupalo više od pedeset DJ-eva i producenata iz svih dijelova svijeta, klub će zimsku koncertnu sezonu započeti u subotu, 21. listopada ove godine, kada će pozornicu Revelina podijeliti poznati domaći izvođači Adi Šoštarić „Šoše“ i Giuliano. Ulaznice za koncert su u prodaji, a mogu se nabaviti u uredu kluba Revelin na adresi Vukovarska 30 u Dubrovniku.

Adi Šoštarić „Šoše“ prvi put će nastupiti u Revelinu, a posljednjih nekoliko godina puni klubove u cijeloj regiji. Domaću publiku oduševio je nastupom u poznatoj HRT-ovoj emisiji A strana u kojoj je otpjevao pjesmu Zdravka Čolića „Kuća puna naroda“. Navedeni cover trenutno ima više pregleda YouTube nego original, a naišao je na riječi hvale brojnih domaćih glazbenika uključujući Gibonnija koji je izjavio da je jedan od najboljih vokala u protekla dva desetljeća. Na svom YouTube kanalu često objavljuje obrade raznih pjesama regionalnih izvođača, uključujući i Giulianovu pjesmu „Gdje smo mi“ koji broji više od 1,4 milijuna pregleda.

Nakon objavljenog covera, njegov je talent prepoznao i sami autor Giuliano Đanić koji je ove godine proslavio svoj pedeseti rođendan. Poznati splitski slavuj na domaćoj je sceni više od dvadeset godina, a publiku je osvojio hitovima poput „Gori more“, „Jugo“ s Marijanom Banom, „Kako ću volit to ludo more“, „Pismom te ljubi milijun mandolina“, „Dobro mi došla ljubavi“ i brojnim drugim. Dva puta se natjecao na Dori za izbor pjesme koja će predstvljati Hrvatsku na Eurosongu - 2000. godine predstavio se pjesmom „Srna i vuk“ koja je postala hit, a deset godina nakon pjesmom „Moja draga“.

Iz Revelina poručuju kako su gotove pripreme za jesensku i zimsku koncertnu sezonu te da će uskoro objaviti kompletan program.

24. travanj 2024 11:11