StoryEditorOCM
ZagoraBIO JE BRANITELJ!

Tko je policajac koji je Skeju odgovarao od Knina? Ušao je u HV kao dijete, ne blatite ga! Javila mu se i šokirana kćer

Piše VIJESTI SD
6. kolovoza 2023. - 18:54

Ubrzo nakon privođenja HOS-ovaca na društvenim mrežama proširila se fotografija policajca koji je pokušao uvjeriti Marka Skeju i njegove ‘bojovnike‘ da se okrenu i odu.

Jedno je tumačenje da HOS-ovce nisu htjeli pustiti u Knin u strahu od ‘ustašovanja‘ i vikanja ‘Za dom spremni‘, dok je službena verzija da nisu poštovali službenu proceduru. Naime, policija kažu da su htjeli ući na ulaz u grad koji nije bio predviđen za njih i druge umirovljene postrojbe. Drugi su to poštovali, ali ne i Skejo i suborci.

Inicijali policajca koji je ‘molio‘ Skeju da popusti su R. O. On je kao sedamnaestogodišnjak krenuo u obranu domovine, a bio je i pripadnik Specijalne jedinice policije Jastrebovi, prenosi Dubrovnik Insider.

Mnogi hvale policiju jer je ‘stopirala‘ Skeju i ‘crnokušuljaše‘ ispred Knina: ‘Bravo, napokon da ih je netko zaustavio‘

Ostojić je, kao i drugi branitelji, branio ovu zemlju i zaista nije u redu da ga se vrijeđa na Faceboku i u komentarima ispod članaka.

Na Facebooku se javila i kćer policajca: 

- Danas si pokaza kolika si ljudina. Ponosna san na tebe do neba! Tužno je šta na današnji dan umisto sriće na vašim licima gledamo suze.. Niste krivi vi, kriv je sustav, kriva je ova država za koju ste svoje živote dali na raspolaganje, a ovako vam se vraća. Svi smo ponosni na vas. Ćaća volin te. - napisala je kćer. 

- Prije nego ste osudili i popljuvali ovog Čovjeka trebali ste prvo se informirati On je devedesetih bio maloljetni dobrovoljac u obrani Hrvatske, a Vi Što ste osim pisanja ružnih komentara napravili za domovinu Hrvatsku? - samo je jedan od statusa koji brane policajca. 

HOS-ovci su, saznaje Direktno, čak dobili i propusnice da dođu na službenu proslavu. Ali nisu mogli ući.

Službeno objašnjenje iz policije je bilo da kolona nije poslušala upute da se prema Kninu ide alternativnim pravcem preko mjesta Biskupija, već je, kako su naveli, prvi vozač u koloni "oglušio na naredbu policijskih službenika" i "pokušao proći punkt u čemu je spriječen".

Policija je potom krenula za njima i zaustavila ih te prevezeni u Policijsku upravu šibensko-kninsku, a kasnije su uputili i službeno prioćenje.

Više pročitajte OVDJE.

image

f b

image

f b

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 11:44