StoryEditorOCM
S mora i krajasretna vijest

Društvene mreže gore; Mali Vakula dobio sina Željka Mihaela Vakulu: ‘Čim narasteš, idemo naganjati ciklone‘

Piše dalmacija sd
2. studenog 2023. - 23:04

Sprema se grmljavinsko nevrijeme, pali se crveni meteoalarm pa bi svi metereolozi trebali biti ozbiljni. Svi osim jednoga. Ivana Šolića Vakule. On će biti vedar i nasmiješen unatoč nevremenu.

A ima i zbog čega. Mali Vakula dobio je najmanjeg Vakulu. Sina. Željka Mihaela Vakulu.

O tome je Ivan Šolić, Mali Vakula obavijestio javnost na svojoj Facebook stranici "O vrimenu i vremenskoj prognozi", i to ovim riječima:

"Dragi prijatelji,

postao sam tata malenoga (velikoga) Željka Mihaela. Hvala dragom Bogu i mojoj hrabroj supruzi na ovom božanskom daru. Zahvaljujem se i superljubaznom osoblju KBC-a Split, od doktora do medicinskih sestara. (Bog van da zdravlje, ja sam u ovo popodne dobio PTSP na vašem odjelu od koktela emocija)

Sine, čin malo staneš na noge, idemo naganjati ciklone", napisao je sretni tata Ivan Šolić Vakula.

Njegova objava je za sat vremena prikupila gotovo 8.000 lajkova i četveroznamenkasti broj komentara. Čestitke i lijepe želje bile su najčešće. Može se izdvojiti praktični muški roditeljski savjet: "Dobro došao u klub roditelja. Sve je jako jednostavno i sve ćeš ti to napraviti kako treba. Babe potjeraj, strine isto, majku poslušaj, ali ne sve, otac će šutiti i neka. Tvoje djete, mama djeteta i sav svijet oko vas. Čestitam". Pala je i jedna nevesela meteo prognoza: "Neš ti više imat vrimena za naganjat ciklone".

Pridružujemo se čestitkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 20:13