StoryEditorOCM
Zadar plus‘SAMO LJUBAV‘

Helena i Dominik Livaković krstili sina Joakima, kum je bio Domagoj Vida! Fotografije podijelila najpoznatija Vatrena

Piše MOZAIK SD
8. srpnja 2024. - 20:57

Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića, na Instagram storyju je podijelila fotografije s važne svečanosti u njihovoj obitelji.

Helena i Dominik su, naime, krstili svog sina Joakima, a događaju su prisustvovali i poznata menadžerica "Vatrenih", Iva Olivari, dok su kumovi malenome bili Domagoj i Ivana Vida.

image

Ivana Vida, Helena Livaković, Dominik Livaković i Domagoj Vida, koji kao kum u naručju drži malenog Joakima

Instagram

"Samo ljubav" napisala je Iva Olivari i podijelila ove fotografije:

Helena je sina Joakima rodila u siječnju ove godine, a ljubavna priča Zagrepčanke i Zadranina započela je 2017. slučajnim poznanstvom preko zajedničkih prijatelja i otad su ostali nerazdvojni.

"To nije bila ljubav na prvi pogled! Naša je priča započela prijateljstvom. Dominik me očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je na prvu povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit. On je napravio prvi korak", izjavila je jednom za medije Helena Livaković.

image

Dominik Livaković i Helena, djevojački Matić, vjenčali su se u Zadru 18. lipnja 2022.

Luka Gerlanc/Cropix

Vjerojatno ih je povezalo i to što se Helena 20 godina aktivno bavila umjetničkim klizanjem, pa dobro razumije sve što sa sobom nosi sportski način života i žrtve koje iziskuje.

Na led je prvi put stala sa samo tri godine, a trenirala je u klubu sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice. Sportsku karijeru završila je 2017. jer se željela fokusirati na studij na zagrebačkom Tekstilno-tehnološkom fakultetu, na kojem je i diplomirala industrijski dizajn.

05. listopad 2024 11:56