StoryEditorOCM
SportZAVRŠNICA ZOWL-A

Zadnja utrka plivat će se u Karinskom moru, očekuje se dvoboj između mladog Srzića i veterana Adžića te dvoboj Čuline i Kolanovića uz podršku navijača

Piše I. Gjergja
5. rujna 2020. - 13:36

Posljednje 9. kolo završnica Zadarske open lige u plivanju (ZOWL) i Aquathlona 2020. godine održat će se 6. rujna u 10 sati na plaži u Pridragi. 

Komu nedostaju bodovi za plasman, još jedno plivanje ili akvatlon za bonus, bolju poziciju ili medalju, neka dođe u Pridragu kada se u zadnjem kolu zbrajaju punti za pobjednike u svim kategorijama. 

Plivat će se u Karinskom moru, a velika borba vodit će se u apsolutnoj kategoriji između mladog Šimuna Srzića i veterana Dražena Adžića (prvi i drugi na ljestvici). Također će u kategoriji najstarijih sudionika (M 60+) voditi „ljuti boj“ između Ivice Čuline i Mladena Kolanovića. Koliko smo saznali Kolanović će dovesti svoju navijačku grupu za potporu i bodrenje. Kada su to čuli iz tabora Ivice Čuline samo su mahnuli rukom i kazali:

- Pa Čulina je Pridražanin, ovo je njegov teren, on pobjeđuje, Kolanović se kasno sjetio!

Nakon utrka održat će se proglašenje pobjednika u apsolutnoj i po drugim kategorijama, uz nastup benda i posljednji party ove dugo plivačke sezone, poručuju iz KDP Donat.

07. srpanj 2024 11:34