StoryEditorOCM
SportTREĆA HNL JUG

Silov je bio silovit, domaćem Primorcu samo bod protiv Vodičana

Piše I. Gjergja
24. listopada 2023. - 17:45

Prije početka odgođenoga susreta na centru igrališta u Biogradu odana je minuta šutnje preminulom bivšem predsjedniku HNK Primorca, Tomislavu Pribiloviću – Petaku (91.g). Sam početak susreta pripao je domaćoj momčadi, dominirali su terenom i u 11. minuti imali izvrsnu prigodu koju su stvorili nakon što je Stura odigrao za Bitunjca, ovaj izvrsno ubacio za Nakića od kojeg je za pola koraka brži bio u kaznenom prostoru vratar Benet. Ponovo izvrsna prigoda Primorca: u prazan prostor nakon što je uhvatio jednu visoku loptu, poslao ju je Vodopija za Vučkovića koji je stigao i kada je bio „jedan na jedan“ sa vratarom Benetom, zapucao je u njega umjesto u gol. I obično tako biva, kad ne postigneš primiš zgoditak. U 25. minuti sa desne strane Vodice su izvele preko Silova korner, na prvoj stativi nije bilo nikog od obrane domaćih, a lopta se nošena jakim jugom našla u golu za vodstvo gosta. Poslije pogotka gostiju, domaći još više stišću, stežu obruč, agresivniji su i to im se isplatilo u 43. minuti kada su nakon bezbroj napada poravnali rezultat. Naime, sa lijevog boka Lazarevski je izvrsno ubacio dugu loptu u peterac Vodica, prihvatio je Bitunjac koji iz neposredne blizine pogađa za 1:1, uzima kruha sa kredence. Nakon odmora bilježimo dobru prigodu Vodica. Roko Jurić je sve dobro napravio, uposlio Škugora od kojega je bio brži vratar Stojanov. Na drugoj strani „mlaka prijetnja“ Vučkovića, slabo za renome Primorca, a samo dvije minute kasnije opet Vodice imaju izglednu prigodu - prazan je gol, ali Škugor tuče pokraj vratnice. Domaćini nabacuju pred kazneni prostor visoke lopte iz kojih su mislili zabiti za vodstvo, no od toga nema vajde, Vodice odoljevaju svim napadima, a zapovjednik obrane Spahija sve je iznio na svojim leđima,

 

 

TREĆA NL-JUG, 10. KOLO

 

PRIMORAC – VODICE 1:1(1:1)

BIOGRAD – Igralište Kazimir i Silvio. Sudac: Stipe Žunić 6 (Kaštel Lukšić). Pomoćnici: Taraš i Krajina.

Strijelci: 0:1 Silov (25), 1:1 Bitunjac (43)

Najbolji igrač: Hrvoje Spahija (Vodice).

PRIMORAC: Stojanov, Stura 6, Torbarina 6,5, Birkić 6,5, Bitunjac 6,5, Vodopija 6, Nakić 6 (od 86. Kadija-), Lazarevski 6,5, Kolenda 6 (od 60. Mrkić -), Vučković 6(od 70. Okecukwu -), Jurišić 6. Trener: Dragan Blatnjak 6,5.

VODICE: Benet 6,5, Spahija 7, Malenica 6 (od 73. Pilipac-), Sarić 6, Jurić 6,5, Prpić 6, Marić 6, Silov 6,5 (od 46. Fuštin-), Markota 6,5, Škugor 6,5 (od 86. Ledenko -), Španja 6,5. Trener: Klaudio Vuković 6,5.

 

10. svibanj 2024 05:56