StoryEditorOCM
SportTREĆA NL-JUG

Naoblačilo se Slogi iz Mravinaca u Posedarju, Vitezovi su tricom došli do nova tri boda

Piše I. Gjergja
2. ožujka 2024. - 19:04

HV POSEDARJE - SLOGA MRAVINCI 3:0

POSEDARJE - Igralište "Gordan Demo". Sudac: Josip Zec (Split). Pomoćnici: Štampalija i Gusić.

Strijelci: 1:0 Vuleta (8. ag), 2:0 Čurjurić (33), 3:0 Jurjević (47).

HV POSEDARJE: Pinčić, Zebić, Sušić, Begonja, Čurjurić, Knežević (od 62. Kevrić), Čirjak (od 77. Kralj), Morić (od 54. Zdrilić), Pranić, Jurjević, Jurjević-Adžić (od 54. Ivandić). Trener: Ivan Šimurina.

SLOGA MRAVINCI: Milaković, Gulišija, Mikulić (od 80. Milanović), Gotovac (od 77. Radovčić), Ožegović, Vejić (od 46. Dadić), VUković, Vuleta (od 68. Zebić), Kelez, Mamić. Trener: Ivica Žuljević.

Utakmica u Posedarju odigrana je po oblačnom vremenu i teškom terenu, a domaćin je zasluženo pobijedio borbene goste. Svi oni koji nisu danas bili na susretu u Posedraju gdje je domaća momčad dočekala Slogu, koja očevidno zna dobro igrati, uskraćeni su za to što nisu doživjeli uvjerljivu pobjedu i radost posedarskih Vitezova nakon 3:0. Domaćini su dominirali terenom, imali su više od igre od samog početka susreta, a kako je vrijeme odmicalo, sve je više dolazila do izražaja njihova moć. Domaćini su gostujućeg igrača Vuletu "natjerali" da postigne autogol, da bi u daljnjem razvijanju igre postigli još dva za konačnu i uvjerljivu pobjedu. Ova dva zgoditka pala su do 47. minute, a ostatak susreta domaći nogometaši su odigrali pametno i zadržali do kraja vodstvo te sa svojim navijačima (njih oko 100) slavili pobjedu.

27. travanj 2024 20:30