StoryEditorOCM
KalelargaPRIJEDLOG JE STIGAO, ALI SE DUKIĆ NIJE IZJASNIO...

Radovan Dunatov vraća stan Gradu Zadru - tko će ga ubuduće koristiti...

Piše P.O.
6. rujna 2018. - 20:45
koalicija_potpisivanje2-140417

Opća bolnica Zadar ima manjak liječnika, ostali smo bez kardiologa, upravo odlazi i jedan vaskularni kirurg, pedijatrija je u problemima, upozorio je vijećnik HNS-a Kristijan Kovačević na Aktualnom satu Gradskog vijeća Zadra tražeći da se kudikamo više napravi na školovanju, zadržavanju, pa i dovođenju liječnika u Zadar. Smatrajući da je rješavanje stambenog pitanja odličan razlog za dolazak liječnika u Zadar, Kovačević je imao i jedan konkretan prijedlog:

-Pročelnik za kulturu i sport Radovan Dunatov po odlasku u mirovinu namjerava vratiti veliki gradski stan. Nadam se, gradonačelniče, da ćete taj stan dodijeliti Općoj bolnici Zadar kako bi ga koristili mladi specijalizanti, predložio je Kovačević.

-Opća bolnica u zadnjih 20 godina napreduje i tehnički i kadrovski i znanstveno, a broj liječnika se s 200 popeo na 250. Jako puno se ulaže u edukaciju liječnika i imamo dosta mladih kadrova koji mogu zamijeniti svakoga od nas, odgovorio je gradonačelnik Branko Dukić zaključujući da neki liječnici jednostavno odlaze u privatnike i da "ne možemo plakati za svakim koji ode".

Dukić je poželio svu sreću dr. Anti Aniću koji je nedavno otišao iz Zadra, ali je dodao i da dr. Anić u Zadru želi otvoriti privatnu ustanovu.

Međutim, slučajno ili ne, gradonačelnik Dukić nije odgovorio kakva će biti sudbina stana kojega trenutno koristi pročelnik Dunatov.

02. srpanj 2024 12:29