StoryEditorOCM
Svijetuhićen na mostu

Policija dobila dojavu o muškarcu koji se čudno ponaša i drži kofer iz kojeg kapa krv. Uslijedio je pravi užas

Piše L.G./JL
13. srpnja 2024. - 21:53

Engleska policija uhitila je muškarca (34) kojeg povezuju s ljudskim ostacima koji su pronađeni u dva kofera u Bristolu i stanu u zapadnom Londonu, u Shepherd‘s Bushu.

Naoružana policija presrela ga je na stanici Temple Meads u Bristolu u ranim jutarnjim satima u subotu i privela ga.

Policija je također istražila otkriće dijelova tijela dvojice muškaraca u dva kofera u blizini visećeg mosta Clifton u Bristolu, priopćio je Scotland Yard.

Istražitelji vjeruju da su ljudski ostaci pronađeni na adresi u Shepherd‘s Bushu povezani s onima koji su pronađeni u dvama kovčezima koji su ostavljeni u srijedu u blizini visećeg mosta Clifton.

Policija je o ovim događajima objavila sljedeće:

- Dok su u petak, 12. srpnja pretraživali stan u Scotts Roadu, W12, policajci su pronašli ljudske ostatke. Obdukcija će biti napravljena u najkraćem mogućem roku.

Policija vjeruje da su ostaci povezani s ljudskim ostacima pronađenima u Bristolu te da postoje još dvije muške žrtve, piše Sky News, a prenosi Jutarnji list.

Policija vjeruje da zna identitet dvojice muškaraca, iako formalna identifikacija tek treba biti obavljena.

Policajci iz Bristola dobili su dojavu o muškarcu koji je uočen kako se ponaša sumnjivo u blizini visećeg mosta Clifton u srijedu nešto prije ponoći, s "nabubrelim" kovčegom iz kojeg je kapala krv.

Čovjek je, nakon reakcije prisutnih osoba pobjegao ostavivši prtljagu iza sebe.

Policija koja je ubrzo nakon toga stigla na mjesto događaja otkrila je da je kovčeg, zajedno s drugim koji se nalazio nedaleko od mosta, sadržavao ljudske ostatke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. kolovoz 2024 21:03