StoryEditorOCM
Više od sportauoči utakmice

Tučnjava između Srba i Engleza u Njemačkoj! Letjele stolice i boce

Piše SPORT SD
16. lipnja 2024. - 17:04

Reprezentacije Engleske i Srbije u nedjelju otvaraju svoje putovanje na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Lavovi i Orlovi sastaju se na VELTINS-Areni u Gelsenkirchenu počevši od 21 sat, a na društvenim mrežama su se pojavile snimke sukoba navijača u Gelsenkirchenu uoči utakmice.

Na snimkama se vide stolice i staklene boce kako lete ispred kafića "Hirt" u centru grada. Jedan engleski navijač snima tučnjavu iz neposredne blizine i viče "To su Srbi". 

Kako prenosi Bild, prema navodima policije, engleski huligani napali su srpske navijače koji su mirno sjedili u restoranu. Još jedan video prikazuje kako muškarci brutalno tuku druge muškarce na tlu.

Ima nekoliko ozlijeđenih, a nekoliko engleskih navijača je uhićeno, piše Bild.

Oko 17 sati na lice mjesta stigla je policija s većim kontingentom i stavila situaciju pod kontrolu.

 

Nije poznato kako je došlo do sukoba, ali sudeći po snimkama, izgleda da je riječ o navijačima Srbije i Engleske. Neki izvori spominju da su u nerede bili uključeni i navijači Albanije. Letjele su boce, stolice i sve što se našlo na ulicama.

Već se pričalo da bi moglo doći do incidenata između navijača ovih reprezentacija, pisali su i strani mediji o riziku sukoba, nažalost, nemile scene na kraju nisu spriječene.

Ranije danas, muškarac je u Hamburgu sa sjekirom napao ljude pokraj fan zone, policija ga je upucala.

Strava i užas u Hamburgu: muškarac sa sjekirom napao ljude pokraj fan zone, policija ga upucala

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 03:20