StoryEditorOCM
Više od sportavidi ga sada

Marc Cucurella ispunio obećanje: španjolski branič promijenio frizuru, a njegova djevojka pokazala novi ‘look‘

Piše R. R.
19. srpnja 2024. - 18:23

Španjolci su u fantastičnom nastupu na Euru uz sedam pobjeda stigli do naslova prvaka. Jedan od boljih bio je lijevi branič Marc Cucurella izuzetno osporavan nakon loših izdanja u Chelsea tijekom prošle sezone. No zablistao je kada je bilo najpotrebnije, odigrao je turnir iz snova i izborio mjesto u idealnoj postavi Eura.

Nekoliko dana nakon proslave ovog trofeja Cucurella se ponovo našao u centru pozornosti i to zbog obećanja kojeg je dao prije nekoliko tjedana. Njegova djevojka nedavno je otkrila da joj je obećao da će promijeniti svoju prepoznatljivu frizuru ako Španjolci osvoje titulu. I to je ispunio.

Cucurella se obojio u crveno i pozirao je u dresu Španjolske iz finalne utakmice, a upravo je njegova djevojka bila ta koja je ove fotografije javno objavila i pokazala da je Marc ispunio obećanje koje joj je dao. Trenutno su na zasluženom odmoru, a krajem mjeseca trebao bi se priključiti Chelseaju na pripremama.

Inače u Chelsea je Cucurella stigao prije dvije godine za skoro 70 milijuna eura iz Brightona, ali nije previše opravdao očekivanja. U Londonu se nadaju da bi sada mogao i „proraditi“, ugovor ima do ljeta 2028. godine i bilo je špekulacija da bi mogao napustiti klub. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 02:31