StoryEditorOCM
Zvijezde onlineChris Hemsworth

Svi se slažu: Marvelova zvijezda ni u ludilu ne bi trebala raditi jedan posao, dokaz tome su fotografije na Instagramu

Piše SCENA SD
6. kolovoza 2024. - 09:35

Glumac Chris Hemsworth (40) godinama je jedna od najuspješnijih zvijezda Marvelovog svemira. Nova objava na Instagramu pokazuje kojom se profesijom radije ne bi trebao baviti: frizerskom profesijom. Na svojim profilima na društvenim mrežama trenutno se zabavlja nakon što je svojim desetogodišnjim blizancima Sashi i Tristanu napravio novu frizuru.

image

Chris Hemsworth

Matt Winkelmeyer/Getty Images Via Afp

Uz video i fotografiju koja prikazuje njegova dva sina s novim frizurama, Chris piše: "Šišanje je oduvijek bila moja prava strast i kao što vidite, rezultati govore sami za sebe." Svom komentaru dodaje dva emojija nasmijana u suzama.

Nova frizura dvojice dječaka teško se može opisati. Iznad ušiju obrijao je kratko na nekoliko milimetara, a ostalo je puno duže. U videu se može vidjeti kako se jedan od Hemsworthovih sinova okreće oko sebe i dopušta ocu da pregleda novu frizuru sa svih strana.

image

Chris Hemsworth

Chris Delmas/Afp

U komentarima su mnogi obožavatelji prilično skeptični prema njegovim vještinama šišanja. Jedan pratitelj piše: "Kloni se škara." Drugog nije briga koliko je Hemsworth "zgodan". Ni pod kojim okolnostima ne bi joj trebao prilaziti nikakvim alatima za šišanje. Drugi se šali da su dječaci sretni, jer su trenutno u modi užasne frizure.

image

Australski glumac Chris Hemsworth i njegova supruga španjolska glumica Elsa Pataky

Chris Delmas/Afp

Australski glumac Chris Hemsworth u braku je s kolegicom glumicom Elsom Pataky (48) od 2010. godine. Par zajedno ima troje djece: kćer India Rose (12) i blizance Sashu i Tristana. Njegova su se djeca nakratko pojavila u filmu "Thor: Ljubav i grom" iz 2022. godine.

image

Chris Hemsworth

Chris Delmas/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. rujan 2024 21:23