StoryEditorOCM
Više od sportapuna podrška

Kakav potez Marka Livaje, pogledajte u čemu je prošetao centrom Splita. Naklon do poda, majstore

Piše R. R.
29. kolovoza 2024. - 23:16

Teške dane proživljava mladi Mario Vušković nakon što je arbitraži CAS-a dobio suspenziju na četiri godine zbog pozitivnog nalaza na doping, Otkad je pročitana presuda nižu se reakcije, mladom nogometašu stiže podrška sa svih strana, od njegovog trenutnog kluba HSV, pa bivšeg Hajduka, sportaša ...

Svi u klubu smo bili užasnuti kada smo saznali za presudu. Ekipa i dalje održava vrlo blizak odnos s Marijom te je raspoloženje u svlačionici u djeliću sekunde palo na nulu - rekao je član odbora HSV-a Stefan Kuntz.

Igrači HSV-a su već nekoliko puta isticali transparente podrške i stalno na klupi imali Marijev dres kojim su pokazivali koliko vjeruju svom suigraču i njegovoj borbi u dokazivanju nevinosti.

image

Livaja u dresu s Vuškovićevim brojem

Njima se pridružio i Marko Livaja  koji je prošetao gradom u Marijev dresu i tako pokazao kako je uz njega u ovim teškim trenucima kada mu je i nogometna karijera pod velikim upitnikom s obzirom na to da naredne dvije godine, prema ovoj presudi, neće se smjeti baviti nogometom.

No svaka kazna se puno lakše podnosi uz ovakvu potporu, a sigurno je da i jača kod Vukovića želju da se suprotstavi i ovoj presudi, te do kraja bori za dokazivanje svoje nevinosti u ovom slučaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2024 06:27