StoryEditorOCM
Strani nogometmatija šarkić

Šok u susjedstvu, svanula im crna subota, preminuo reprezentativni vratar; prije deset dana branio je protiv Belgije...

Piše SN
15. lipnja 2024. - 09:57

Iz Crne Gore stiže šokantna vijest. Jutros oko 6.30 preminuo je vratar nogometne reprezentacije Crne Gore i engleskog drugoligaša Millwalla Matija Šarkić, prenose Sportske novosti.

Policija je na licu mjesta, ispituju se sve okolnosti, ali po prvim neslužbenim informacijama radi se prirodnoj smrti. Vijest je Mediji u Crnoj Gori javljaju kako je Šarkiću pozlilo u stanu u Budvi, njegovi prijatelji su odmah pozvali hitnu pomoć, ali ga liječnici nisu uspjeli spasiti...

Inače, Šarkić je prije samo desetak dana oduševio crnogorsku javnost sjajnim obranama na utakmici sa Belgijom, trebao je biti budućnost, prvi golman crnogorske reprezentacije, pa sve sada zvuči još nevjerojatnije i tužnije.

Škarić je u svoj nogometni put počeo u Anderlechtu gdje je prošao sve mlađe kategorije, a većiinu karijere je uglavnom branio za klubove s Otoka. Branio je za Aston Villu, Wigan, Stratford, Livingston, Wolverhampton i Birmingham, a od kolovoza prošle godine bio je Millwalla, člana engleskog Championshipa koji je prošle sezone završio na 13. mjestu na tablici.

Kada je u pitanju Crna Gora, Šarkić je za reprezentaciju odigrao devet susreta, a debitirao je protiv Bjelorusije u prijateljkom ogledu 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 09:59