StoryEditorOCM
Strani nogometnapeta situacija

Francuzi zadovoljni pobjedom, ali strepe zbog ozljede najboljeg igrača: ‘Mbappéov nos nije u dobrom stanju‘

Piše Hina
17. lipnja 2024. - 23:46

Nismo bili savršeni, ali piše se pobjeda, rekao je Didier Deschamps, izbornik francuske nogometne reprezentacije koja je u prvom kolu skupine D na EURU pobijedila Austriju 1-0.

„Zadovoljan sam kako smo odigrali premda smo trebali u nekom trenutku otići na dva pogotka razlike i time riješiti susret. Lijepo je turnir početi pobjedom, ali ubuduće moramo bolje reagirati u završnicama akcija“, rekao je Deschamps kojeg je također zabrinula ozljeda Mbappea.

U samoj završnici susreta Mbappe je glavom udario u rame austrijskog igrača Dansa pri čemu je ozlijedio nos. Uz dosta krvi, ali činilo se i pomaknutim nosom, Mbappe je napustio travnjak.

„Ne znamo još točno o čemu se radi. Mogu samo reći da njegov nos uopće ne izgleda dobro. To je svakako negativna vijest nakon ove utakmice“, dodao je Deschamps.

U prvu momčad Francuske vratio se vezni nogometaš N‘Golo Kante koji je tijekom 90 minuta ostavio jako dobar dojam na terenu.

„Ovo je dobar rezultat na startu turnira. Moglo je biti bolje, ali mislim da su naši temelji jako dobri. Moramo biti učinkovitiji. Jako je lijep osjećaj vratiti se u momčad. Ugodno sam se osjećao na terenu i među svojim starim suigračima“, napomenuo je Kante.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 23:47