StoryEditorOCM
Košarkaodlazi li u beograd?

Mario Hezonja još nije dogovorio gdje će nastaviti karijeru. Zovu ga u Partizan, a ovaj odgovor raspametio je Grobare

Piše Sport SD
11. lipnja 2024. - 08:50

Mario Hezonja nedavno je demantirao kako je s Real Madridom dogovorio ostanak u redovima kraljevskog kluba i istaknuo je kako još samo razgovara sa svojom momčadi.

No, sada je ponovno "zapalio" maštu Partizanovih navijača. Nije tajna kako je hrvatski reprezentativac nekoliko puta hvalio atmosferu u "Beogradskoj areni" i isticao da je Partizan veliki klub.

Stranica navijača Partizana napravila je video u kojem ga poziva da potpiše za njihov klub, a Mario ga je postavio na svoj Instagram story. I naravno, odmah su to navijači beogradskog kluba protumačili kao njegov poziv da se pridruži crno-bijelim.

Malo je reći da se probudila mašta navijača Partizana... Hrvatski košarkaš s iskustvom igranja u NBA ligi od povratka u Europu jedan je od najboljih krilnih igrača na Starom kontinentu. Ove sezone prosječno je bilježio 13,7 poena i 4,4 skoka po utakmici, a uskoro mu ističe ugovor.

- Kada razgovaram s Florentinom, on mi kaže da moram ostati. Razgovarao sam i s Juanom Carlosom Sánchezom i Albertom Hererosom i svima i imamo iste ciljeve, ali moramo to završiti. No, sada nije vrijeme da pričamo o tome, jer je za nas jako važno da osovojimo i ligu. Nadam se da će dobre vijesti doći nakon toga - rekao je Hezonja nedavno o pregovorima s Real Madridom.

Osim Real Madrida, poznato je da ga u narednoj sezoni žele Panathinaikos i Barcelona, ​​a šuškalo se da mu je nuđeno 7.000.000 eura po sezoni. Što se Partizana tiče, za sada se čini da je priča oko Hezonje više želja navijača, jer iako još ništa nije dogovorio s Realom, očekuje se da će ga španjolski klub teško pustiti negdje drugo.

image
Ronald Gorsic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. lipanj 2024 11:49