StoryEditorOCM
HajdukJoga bonito

Pogledajte Livajin potez koji je bacio u trans navijače, a nije gol; mogao bi raditi i u cirkusu, Hajduk mu se naklonio

Piše Sport SD
1. rujna 2024. - 18:36

Hajduk je jučer na Poljudu svladao Osijek u petom kolu domaćeg prvenstva s 1:0. Presudan je bio pogodak Marka Livaje u 56. minuti na asistenciju Rokasa Pukštasa. Bio je to već četvrti ligaški gol kaštelanskog majstora, a uz to ima i tri asistencije. Direktno je, dakle, sudjelovao u sedam pogodaka što je najbolji učinak lige.

image
Ante Cizmic/Cropix

Međutim, gol nije jedina majstorija kojom je Livaja oduševio publiku na Poljudu. Način na koji je u jednoj akciji primirio glavom loptu a onda je i ‘nosio‘ žonglirajući djeluje nestvarno. Skočili su navijači na noge i pljeskom pozdravili majstorski potez. Malo tko je ovako nešto sposoban napraviti i na treningu, a kamoli usred utakmice s protivničkim igračem ‘na leđima‘. Uostalom, uvjerite se sami...

image
Ante Cizmic/Cropix

Bijeli su trećom pobjedom u sezoni barem privremeno zasjeli na drugo mjesto u poretku s bodom manje od Dinama koji ima i utakmicu manje. Modri večeras od 20.45 gostuju na Rujevici kod Rijeke. Pobjedom je trener Gennaro Gattuso kupio mir pred sljedeće kolo koje donosi najveći derbi s Dinamom na Maksimiru. Ta bi se utakmica trebala pomaknuti sa subote na petak 13. rujna, dok je Hajdukov kup-susret s Bilogorom odgođen.

image
Ante Cizmic/Cropix
image
Ante Cizmic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:56