StoryEditorOCM
Hajdukgust raspored

Dok se čeka vijest za derbi u Maksimiru, sve je poznato za Hajdukovo gostovanje u Kupu

Piše Sport SD
6. rujna 2024. - 09:14

Zbog reprezentativne akcije u Ligi nacija slijedi pauza u Supersport HNL-u. Hajduk sljedeću prvenstvenu utakmicu igra protiv Dinama u Maksimiru, raspored se malo promijenio, umjesto u subotu (14. rujna) igrat će se u petak (13. rujna). 

Pomak je to koji će dati Dinamu nešto više vremena da se pripremi za utakmicu Lige prvaka koja mu slijedi već 17. rujna. Prijašnjih sezona derbi bi bio odgođen, ali, takvih odgoda više nema, sve što je na HNL rasporedu mora se odigrati. Za derbi u Maksimiru još nisu određeni suci.

image

Sudac Toni Dadić

Nikša Stipaničev/Arhiva/Cropix

Neće to biti jedina promjena u Hajdukovom rasporedu, utakmica 1/16 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa s Bilogorom 91 trebao se igrati 11. rujna, ali bilo bi teško izvedivo da Bijeli odrade dva gostovanja zaredom u kratko vrijeme, jedno u srijedu, a drugo već u petak.

Novi datum je 17. rujna, igra se u Grubišnom Polju s početkom u 16.30 sati. Poznato je tko dijeli pravdu, glavni sudac je Toni Dadić iz Zagreba, pomoćnici su Jerko Crnčić (Vrbovac) i Filip Lovrić (Zagreb), a četvrti sudac Martin Turčin (Trsteno).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:47