StoryEditorOCM
Hajduktko će na klupu

Nikola Kalinić pronašao trenera za Hajduk, čeka se samo njegov odgovor, čovjek još važe, evo tko je on

2. lipnja 2024. - 15:11

Šta mislite, je li nam se odazvao Paulo Sousa? U pravu ste, nije, ali lako je to za nas, nego je li se odazvao Nikoli Kaliniću nakon što je uzeo "tajm aut za Kandi", da dobro promisli... Sjetit će se stariji te reklame s malih ekrana dok je Cibona bila kurentna, pa dok smo gledali Dražena Petrovića i moćnu Cibonu kako lomi sve "po Europama", prekinula bi nas reklama "uzmi tajm aut, probaj Kandi". Ili čipi čips...

E pa sad, ovo nije reklama, ne zamjerite, samo digresija nekoga tko se sjeća prohujalih osamdesetih, a gledao je televiziju, pa nam pada na pamet da i taj Paulo Sousa sad gricka kolačiće i premišlja se što će odgovoriti Nikoli Kaliniću.

Brate Paulo, daj neki signal, dugo već pipamo u mraku...

Sedam je dana od inauguracije Nikole Kalinića za sportskog direktora Hajduka i sedam je dana da je Nikola krenuo na put s predsjednikom Ivanom Bilićem, u Poljsku navodno i dalje kuda sve ne... Čudni su i nedokučivi putevi mercata.

image

Paulo Sousa

AFP

Ako možemo nešto ustvrditi onda novi trener Hajduka neće biti Patrick Kluivert, a ne bi trebao to postati ni Gennaro Gattuso. Potonji se već ranije pojavljivao kao opcija, minulih godina, znamo da smo pisali o tome, a Il Ringhio, što mu je nadimak i što znači kad netko zareži kao pas, ipak ne bi trebao biti u završnim kombinacijama.

Ako Ringhio već znači režati, ili u prijevodu predstavlja glagolsku imenicu režanje, imamo mi i Krešimira Režića. Nema boljeg prijevoda, mogao bi Krešo - zarežati?! Tko će bolje režati od Režića?!

Šalu na stranu, tek... Paulo, javi se, prekini šutnju, rastjeraj nam oblake dvojbe...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:29