StoryEditorOCM
Više od sportapočivao u miru

Tužna vijest u obitelji proslavljenog nogometaša i trenera: preminuo otac Ivana Jurića

Piše Sport SD
17. lipnja 2024. - 10:05

NK Primorac iz Stobreča je na svojoj Facebook stranici prenio tužnu vijest da je preminuo Jure Jurić, otac nogometnog trenera Ivana Jurića koji je posljedni angažman imao u Torinu, a nedavno je bio nadomak preuzimanju Hajduka.

U objavi su napisali:

“Tužna srca javljamo da je preminuo Jure Jurić, otac našeg proslavljenog nogometaša i trenera Ivana Jurića. Jure je bio neumoljivi predsjednik nogometnog kluba Prugovo za kojeg je istinski živio te promicao sportsku kulturu do zavidnih razina.

Iskrena sućut našem Ivanu i njegovoj obitelji. Ivan je inače, nastupao za Primorac u sezoni 1994./1995. kada su se u Stobreču proživljavali oni zlatni prvoligaški dani. Još jednom, izražavamo duboko suosjećanje s našim Ivanom Jurićem u povodu gubitka njegova oca. Počivao u miru božjem”, zaključuju u objavi.

Podsjetimo, Ivan Jurić samo što nije postao novi trener Hajduka. Sportski direktor Nikola Kalinić je ‘pikirao‘ baš na njega. Dakle, bio je njegov izbor, njegova želja. A sjetimo se da je svojedobno Jurić bio i velika želja bivšeg predsjednik Lukše Jakobušića. Čekala se zatim još samo i potvrda klupskog Nadzornog odbora, no do toga nije došlo jer je Jurić ipak odustao iz nepoznatog razloga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:06