StoryEditorOCM
Hajdukevo ih

Gennaro Gattuso sada lakše diše, prije odlaska na pripreme na Bled Hajduku su se priključila dva bitna igrača

Piše K. M.
26. lipnja 2024. - 13:48

Pripreme na Poljudu ulaze u svoju završnu fazu prvog dijela. Gennaro Gattuso je poveo 30 hajdukovaca prošlog tjedna na testiranja, pripreme, a odigrana je i prva utakmica pod njegovim vodstvom.

Doznajemo: Hajduk neće pustiti Pukštasa na Olimpijske igre, Gattuso ga želi u ekipi što je dulje moguće

Uspješno su ‘bijeli‘ apsolvirali prvu provjeru protiv Veleža s 3:0, a u drugom dijelu priprema na Bledu čekaju ih još četiri susreta. Prije puta na Bled odlučit će još Gattuso konačni popis igrača s kojima će se pripremati za iduću sezonu, a danas su mu se na treninzima u Splitu priključila još dva mlada prvotimca.

image

Niko Sigur

Damir Krajač/Cropix

Rokas Pukštas i Niko Sigur su od danas na treninzima prve momčadi, kako je bilo i najavljeno na otvaranju priprema. Pukštas je bio u američkom reprezentativnom kampu Olimpijske igre, dok je Sigur imao nešto duži odmor, a ovaj dvojac je prošle sezone bio među rekorderima po pitanju minutaže. Sigur je odigrao ukupno 3092 minute, a Pukštas 2536 minuta.

Poznato je i da Gattuso ozbiljno računa na ovaj dvojac u uvodu sezone iako se radi o dva najatraktivnija eksponata u ljetnom prijelaznom roku. Tako je i odlučeno da Pukštas neće ići na Olimpijske igre o čemu smo detaljnije već pisali ovdje.

image

Rokas Pukštas

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 13:50