StoryEditorOCM
HajdukPetica Žeravice

Deset komada! Da, dobro ste pročitali, juniori Hajduka zabili su Splitovima 10 golova i tako pokvarili Žužulov povratak

Piše Sport SD
31. kolovoza 2024. - 12:59

Deset komada! Toliko su juniori Hajduka zabili vršnjacima RNK Splita u četvrtom kolu juniorskog HNL-a. Primili nisu nijedan gol, pa je tako konačan rezultat nestvarnih 10:0 za ‘bile tiće‘. Stradali su Crveni gadno u Parku mladeži. Od samog početka bilo je jasno kako će ovo biti težak dan za domaće.

Poveo je Hajduk u 15. minuti preko Marina Žeravice, a već dvije minute kasnije vodstvo je podebljao Marin Ćalušić. Krasan pogodak do kraja prvog poluvremena za 3:0 zabio je mladi Ukrajinac Dmitro Zudin.

image
Tom Dubravec/Cropix

‘Crveni‘ se vraćaju kući. RNK Split je poplaćao određene zaostatke i njihovi juniori će ugostiti Hajduk na Parku mladeži

Split u nastavku više nije mogao fizički parirati Hajduku, pa su se momci Zlatka Jerkovića razletjeli po terenu u potrazi za novim golovima. A zabili su ih još sedam! S pet golova utakmicu je završio Žeravica upisavši tako hvalevrijedan podvig. Pet golova nije lako zabiti ni na kakvom amaterskom turniru... A golove za Hajduk još su zabijali Lovre Lončar i Zvonimir Hrastović.

Jerkovićeva momčad tako je ostvarila treću pobjedu zaredom. Pokvaren je povratak ‘Slavenovog Splita‘ na Park mladeži. Riječ je, dakako, o klubu Slavena Žužula koji se kao gazda RNK Splita ne predaje. Kako smo pisali, skinula je Javna ustanova zabranu korištenja prostora i terena u Parku mladeži i Split se vratio. Ali kako su odigrali njihovi juniori...

image
Tom Dubravec/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:58