StoryEditorOCM
Domaći nogomettko to može platit

Ovo je vjerojatni razlog zašto je Perišiću propao Como, bio je na korak povratka u Italiju, a onda...

Piše Sport SD
7. rujna 2024. - 08:40

Iako je bez kluba stare zasluge osigurale su Ivanu Perišiću mjesto u reprezentaciji. Tako je naglasio izbornik Zlatko Dalić koji je Perišića pozvao u ovom ciklusu Lige nacija, a tako mu i pokušava pomoći u potrazi novog angažmana nakon raskida s Hajdukom.

Od ozljede koju je zadobio prošle godine Perišić više nije isti igrač, a još se nije ni vratio u pravu formu. Proces rehabilitacije je prošao na Poljudu, dobivao željenu minutažu, ali zauzvrat nije puno pokazao. 

Zatražio je Perišić tako i ovog ljeta aktivaciju klauzule na kojoj je inzistirao kad se vraćao u Hajduk, a njegov odlazak nakon kratkog boravka na Poljudu izazvao je veliko razočaranje kod navijača. Još veće razočaranje je bilo kad su isplivala imena klubova s kojima je Perišić razgovarao da za otići s Poljuda.

image
Marko Todorov/Cropix

Kako su mnogi izvještavali, najbliži je Perišić bio Comu koji je prošle sezone osigurao Serie A, a pod vodstvom legendarnog Španjolca Cesca Fabregasa ima želju tu se i zadržati. Ovog ljeta dovodili su poznate iskusne igrače, među kojima je i Raphael Varane, a velika želja im je bio i Perišić.

No u posljednjim satima prijelaznog roka posao se nije realizirao, a sad je možda i poznat razlog zašto do toga nije došlo. Kako pišu Sportske novosti, pred Perišića su stavljeni isti uvjeti kao i pred Varane. Kao i ozljedama opterećeni Varane dobio je uvjete koje mora ispuniti za ugovorne realizacije. Perišić na to nije pristao i vjerojatno je to glavni razlog što nije došlo do potpisa.

Kao slobodan igrač Perišić ima sad više opcija, ali je pitanje koji je to klub spreman zadovoljiti njegove uvjete. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. rujan 2024 08:41