StoryEditorOCM
Domaći nogometNije bilo milosti

Drama se nastavila i nakon utakmice! Nekoliko navijača upalo na teren, zaštitari ih ‘rušili‘ i tjerali na tribine

Piše I. R.
19. lipnja 2024. - 17:54

Albanija je napravila veliki posao protiv Hrvatske izborivši remi (2:2). Bila je to dramatična utakmica riješena u posljednjim sekundama. Vatreni su preokrenuli nakon očajnog prvog poluvremena. Andrej Kramarić i autogol vratili su prednost na stranu Vatrenih, ali veselje nije trajalo dugo. Povukla se Hrvatska kada je trebala ‘dokrajčiti‘ Albaniju i to joj se obilo o glavu.

image
Ante Čizmić/Cropix

Burno je bilo slavlje albanskih navijača nakon izjednačenja duboko u sudačkoj nadoknadi. Imala je Hrvatska do kraja priliku preko Matea Kovačića, ali nisu je iskoristili. Sudac je nedugo nakon toga označio kraj susreta. Nevjerica je bila na licima hrvatskih navijača, a euforija kod Albanaca. Neki su se izgleda toliko poveselili, pa su uletjeli na travnjak. Uhvatio je te trenutke naš fotoreporter Ante Čizmić.

image
Ante Čizmić/Cropix

Nakon erupcije oduševljenja novi hladan tuš u Hamburgu! Euforija se prelila na albansku stranu, nevjerica na licima

Ante Budimir bio je iskren nakon mršavog boda i progovorio: Nekad je teško donijeti pravu odluku

Čini se kako se radilo o djeci, a cilj im je bio doći do dresa nekoga od igrača. Neki su u tome i uspjeli, ali zaštitari su ipak bili nemilosrdni. Jednog su oborili na pod, a druge potjerali s terena.Na koncu su i službe sigurnosti imale pune ruke posla.

image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 17:54