StoryEditorOCM
SplitPUT PLAMENOG GROTLA

Splitski dostavljač Erdem s prijateljem spasio iscrpljene vatrogasce: ‘Ugostitelji su odmah uskočili, nećemo stati...‘

Piše A. P.
28. kolovoza 2024. - 20:58
Erdem i Ante su uz pomoć splitskih ugostitelja sinoć osigurali 160 obroka za vatrogasce koji se bore s požarom kod ŽrnovnicePrivatni album

Vatrogasci se od ponedjeljka navečer bore s požarom kod Žrnovnice koji ju jučer u jednom trenutku zaprijetio i objektima. U pomoć su im došle kolege iz cijele županije, a unatoč iscrpljenosti, oni ne staju.

Zato su na njih jučer mislili Erdem Turpçu i njegov prijatelj Ante Krajina koji su se organizirali kako bi vatrogascima donijeli hranu i piće. 

image
Privatan album

- Kada sam vidio što se događa, razmišljao sam kako im mogu pomoći u borbi protiv vatre. Prvo mi je palo na pamet da im osiguramo hranu i piće. Kako inače radim dostavu za neke ugostiteljske objekte odmah sam okrenuo nekoliko brojeva kako bi im osigurali hranu. Vlasnici restorana i fast foodova odmah su pristali na moju ideju i u čas posla smo se organizirali - govori nam Erdem.

image
Privatan album

Oko 160 obroka su sinoć vatrogascima osigurali Mirakul, Vatreni Denis, Medeni, Sunset i Lozo, a Erdem i Ante donijeli su hranu i pića u Žrnovnicu. 

- Nećemo stati, planiramo im i večeras donijeti hranu. Cijeli dan sam na telefonu kako bi im osigurali obrok - za kraj nam je rekao Erdem. 

Momci, svaka čast na gesti. 

image
Privatan album
image
Privatan album
image
Privatan album
image
Privatan album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 11:18