StoryEditorOCM
Splitdosta novina...

MedILS-u Miroslava Radmana upala sjekira u med; Senat Sveučilišta u Splitu danas donio važnu odluku o njihovoj sudbini

Piše SPLIT SD
18. srpnja 2024. - 15:51
Mediteranski institut za  istraživanje života (MedILS) postao je sastavnica Sveučilišta u SplituDuje Klarić/Cropix

Senat Sveučilišta u Splitu u četvrtak je održao 107. sjednicu, na kojoj je za potvrđen izbor prof. dr. sc. Vlatke Škokić za voditeljicu sveučilišnog preddiplomskog i sveučilišnog diplomskog studija "Hotelijerstvo i gastronomija", a Mediteranski institut za  istraživanje života (MedILS) postao je sastavnica Sveučilišta.

- Senat je donio odluku o osnivanju sastavnice Sveučilišta u Splitu pod nazivom Mediteranski institut za istraživanje života (MedILS), kao unutarnje organizacijske jedinice Sveučilišta - kažu sa Sveučilišta.

image

Potvrđen je izbor prof. dr. sc. Vlatke Škokić za voditeljicu sveučilišnog preddiplomskog i sveučilišnog diplomskog studija "Hotelijerstvo i gastronomija".

Paun Paunović/Cropix

Osim toga, potvrđen je izbor nekoliko nastavnika na znanstveno-nastavno radno mjesto redovitih profesora.

Senat je tako potvrdio izbor nastavnika prof. dr. sc. Hrvoja Gotovca (Fakultet građevinarstva, arhitekture i geodezije) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor u trajnom izboru; izv. prof. dr. sc. Matea Bašića (Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Anite Talaja (Ekonomski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Josipa Viskovića (Ekonomski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; izv. prof. dr. sc. Maria Pepura (Ekonomski fakultet) na znanstveno-nastavno radno mjesto redoviti profesor; i naslovnog izv. prof. dr. sc. Damira Primorca (Sveučilišni odjel za forenzične znanosti) u naslovnog redovitog profesora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. rujan 2024 15:12