StoryEditorOCM
Split‘HUŠKANJE‘

Kerum se iznervirao: ‘Cijela Hrvatska osuđuje naš grad zbog malog kompleksaša. A Split mu je dao plaću, očev stan...‘

Piše split sd
12. lipnja 2024. - 10:45

Željko Kerum reagirao je na izjavu dogradonačelnika Bojana Ivoševića vezano uz gledanje Europskog prvenstva. Podsjetimo, Ivošević je sinoć u dnevniku RTL-a između ostalog kazao da ja "najbrojniji sportski događaj i klub koji se najviše prati u ovoj državi - Hajduk" te ako za njega vrijede pravila da se na Rivi i Matejuški ne mogu postaviti televizije na vanjske štekate, isto vrijedi i za ostale. 

Bojan Ivošević: ‘Svi znaju da je u Hrvatskoj bitan samo Hajduk. Zašto bi se televizori vadili za neki Euro?!‘

- Dragi prijatelji, za par dana počinje Europsko prvenstvo. Nadam se da ćemo dobro proć. Čitam huškačku izjavu Ivoševića i nerviram se. Glupo i neljudski omalovažava reprezentaciju i sve koji navijaju za Hrvatsku. Naravno pokušava se sakrit iza spominjanja Hajduka. Siguran sam da većina navijača Hajduka navija za Hrvatsku.

Ivoševićevo huškanje i pozivanje navijača na podjele i razdor treba shvatiti ozbiljno. Truje mladost i širi mržnju. Nerviram se čitajući komentare na njegovu izjavu. Ispadamo svi kao "bolesni Splićani, orjunaši, Jugoslaveni, debili, mrzitelji svega, navijači Piksija..."

Cijela Hrvatska osuđuje naš grad zbog malog kompleksaša. Split je hrvatski grad i Ivoševiću je dao sve, plaću, očev stan, auto... Sjetite se samo kako je na Svetom Duji nacrtao muško spolovilo ili kako je na najveću srpsku slavu 15.09. dijelio nagrade "Zlatni kurac". U svim europskim gradovima pratit će se prvenstvo i gledat utakmice u centru grada, a samo u Splitu ne jer je tako odlučio jedan kompleksaš. Prestrašno! Živili Kerum! - napisao je Kerum. 

image

Status Željka Keruma

Facebook/Screenshot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 10:47