StoryEditorOCM
Split‘vjerovala je u mit‘

Matijević o Puljak i Đerek: ‘Napravila je ono šta kraljevski par nikad ne bi, dala je otkaz i odbila otpremninu‘

Piše split sd
14. lipnja 2024. - 09:27

SDP-ov gradski vijećnik Davor Matijević komentirao je potez Maje Đerek koja je jučer nakon što je Službenički sud donio odluku da je gradonačelnik mora vratiti na posao došla u Banovinu i dala otkaz.

Đerek sve iznenadila! Sud je vratio u Banovinu, a ona dala otkaz. Ovako to objašnjava: ‘On hrani HDZ-ovu hobotnicu...‘

- Kad je kraljevski par Puljak dao Maji otkaz, zajedno sa svojom klikom, su pričali po Splitu kako je Ivica spasio Maju Đerek kad joj je dao posao jer je bila na “ulici”. On su joj kao dali “kruh”, a ona im je bila nezahvalna.

Vjerojatno, sudeći po sebi, su mislili da je Maja potegla do Splita samo kako bi se zaposlila ili kako bi gradila sebi političku poziciju. Ona je ovdje došla vjerujući u mit o Puljcima koji žele promijeniti društvo i koji su beskompromisni u tome. Svi smo nažalost pali na tu PR foru, ali su oni tu da nas sami razuvjere.

Puljak se riješio Maje u banožićevskom stilu, dao joj nezakonit otkaz, započeo njenu difamaciju, ukinuo joj radno mjesto i drhtao od straha kad će je sud vratit u gradsku upravu. Nije očekivao da nju nije briga za plaću niti poziciju već je jedino zanima istina. Napravila je ono šta kraljevski par nikad ne bi napravio, dala je otkaz i odbila otpremninu.

Nije se čak ni politički angažirala kako su ovi tvrdili iako znam da je imala itekako prilika i ponuda.

Postoje beskompromisni ljudi koji se bore zbog ideala kao što je to Maja ili pak Luka Jadrić, još jedan dokazani borac protiv kriminala i HDZ-a koji danas sa kraljevskim parom bije boj zbog netransparentnosti u radu HNK kojeg su ovi htjeli prikrit. A postoje i licemjeri i oportunisti koji gledaju samo sebe i svoj vlastiti prosperitet te pritom gaze preko leševa. Nije problem prepoznati gdje spada kraljevski par, jel tako? - napisao je Matijević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 09:28