StoryEditorOCM
Splitgrađani šokirani

Dramatične scene usred Splita: Pokupili policajca koji ih je išao zaustaviti, ‘vukli‘ ga motorom, ostao je ležati

Piše N. L., F. K.
10. srpnja 2024. - 20:57

Svjedoci koji su nam se večeras javili, u potpunom su šoku gledali nestvarne scene koje su se odigravale pred njihovim očima u Zagrebačkoj ulici, ispred "Tommyjeve" trgovine.

Kako su nam kazali, prometni policajac je krenuo zaustaviti dvojac na motoru, no, umjesto da stanu, pokupili su policajca s prednjom stranom, a nesretni čovjek ostao je na motoru koji se nastavio još neko vrijeme kretati. Na kraju se zaustavio, a vozač i još jedna osoba su se dali u bijeg, dok je policajac ostao ležati na podu.

image
Frano Kiso

Na mjesto je odmah, kažu, dojurila hitna pomoć i 10-ak policajaca s tri vozila i četiri motora. Na fotografijama koje je s lica mjesta poslao naš novinar, vidi se i skuter kojemu je razbijeni retrovizor.

image
Frano Kiso
image
Frano Kiso

Policajci na terenu nisu željeli davati nikakve informacije, a uhvatili su se regulacije prometa i na mjestu događaja su se formirale kraće kolone automobila prema Pazaru.

Odmah smo po dojavi nazvali policiju.

- Danas malo prije 20 sati na raskrižju Tolstojeve i Zagrebačke ulice u Splitu, prema informacijama kojima za sada raspolažemo  prilikom postupanja došlo je do namjernog udara motocikla u policijskog službenika koji je zadobio ozljede i prevezen je u splitsku bolnicu.

Motocikl je ostao na mjestu događaja, dok su vozač i putnica s motocikla  pobjegli i za njima se intenzivno traga. Postupanje je u tijeku. Mjesto događaja je osigurano, te slijedi očevid - potvrdili su nam u splitskoj policiji 

image
Frano Kiso
image
Frano Kiso
image
Frano Kiso
image
Frano Kiso
image
Frano Kiso
image
Frano Kiso
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. kolovoz 2024 01:43