StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija kod broda

Udario čovjeka na cesti i usmrtio ga, a onda pobjegao. Policija ga je sada uhitila

Piše Nikola Patković/JL
27. kolovoza 2024. - 13:31

Muškarac u dobi od 47 godina, čije je beživotno tijelo zatečeno u utorak oko 4,09 sati na cesti nedaleko od mjesta Gornji Slatinik u Brodsko-posavskoj županiji, preminuo je od posljedica prometne nesreće koja policiji nije bila prijavljena. Naime, osoba koja je izazvala prometnu nesreću nakon nje se udaljila s mjesta događaja pri čemu nije pružila pomoć nesretnom 47-godišnjaku niti je o tome izvijestila policiju i Hitnu pomoć. Cijelo prijepodne su policijski službenici PU brodsko-posavske tragali za počiniteljem, a onda su oko podne uhitili jednu osobu, piše Jutarnji list.

‘‘Operativnim radom policijskih službenika danas oko podne uhićena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, a koja bi se mogla dovesti u vezu s ovom prometnom nesrećom,‘‘ izvijestili su iz PU brodsko-posavske, čiji su službenici iz Postaje prometne policije u suradnji sa zamjenicom Općinskog državnog odvjetništva u Slavonskom Brodu obavili očevid na mjestu događaja.

Prema neslužbenim informacijama, poginuli muškarac je iz Slavonskog Broda, a cestom na kojoj je izgubio život hodao je pješice. Nesreća se, inače, dogodila izvan naseljenog mjesta, gotovo na granici Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije.

Od 6,15 sati do 10,55 sati državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera, zbog vršenja očevida, a promet se odvijao obilazno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 21:03