StoryEditorOCM
Županijane nasjedajte

Još jedan pokušaj prijevare, na udaru se našao i poznati šibenski prijevoznik

Piše Šibenski.hr
14. rujna 2024. - 09:14

U điru su računalne prijevare svih vrsta na koje lakovjerni građani nasjedaju. Tome smo svjedoci gotovo svakodnevno ičitavajući policijska priopćenja.

Ovih dana na udaru prevaranata su se našli i hrvatski autoprijevoznici, među njima i šibenski Autotransport. Tako se na jednoj Facebook stranici nude vrlo povoljne karte za javni autobusni prjijevoz koje u stvari niti ne postoje.

Tako u oglasu na lažnoj stranici na Facebooku poručuju:

‘Autotransport Šibenik d.o.o. s ponosom slavi svoju 75. obljetnicu i povodom toga vam nudi jedinstvenu priliku da nabavite ograničenu verziju BusCARD-a s pretplatom na 6 mjeseci za samo 2,35 EUR!

Ovo jubilejsko izdanje BusCARD-a dostupno je samo za prvih 500 sretnih korisnika, i pozivamo vas da postanete dio ovog povijesnog trenutka. Nastojimo učiniti javni prijevoz još dostupnijim i praktičnijim, stoga vam nudimo priliku da isprobate naše usluge pod posebnim uvjetima.

Zašto to radimo? Vjerujemo da su održivost i dostupnost prijevoza važni za sve nas. Ova karta ne samo da vam omogućava uštedu, već također podržava razvoj ekološki prihvatljivog javnog prijevoza u Šibeniku. Kako bismo poboljšali naše usluge, molimo vas da sudjelujete u kratkoj anketi i odgovorite na tri pitanja.‘

Ukratko, ne nasjedajte na ove trikove, ne klikajte i odgovarajte na pitanja!

14. rujan 2024 09:16