StoryEditorOCM

udomite ihPrekrasni prizori s naše obale: ‘Predbožićna čarolija na moru! Prenosimo vam njihove čestitke‘

Piše Z.K./JL
22. prosinca 2023. - 08:46

Predblagdansko raspoloženje vlada diljem zemlje, pa onda ne iznenađuje što su tim povodom i iz Instituta Plavi svijet objavili svoj doprinos duhu koji nas sve obuzima u ovo doba godine. Istina, možda na prvi pogled nema na njihovim fotografijama ničega što sugerira da su nam Božić i Nova Godina iza ugla, ali s obzirom na to da su fotografije snimljene na moru, to ne možemo ni očekivati. No, ne čini ih to ni manje posebnim.

- Predbožićna čarolija na moru! Naše su istraživače oduševili dupini svojim skokovima tijekom posljednjeg ovogodišnjeg terenskog istraživanja! Prenosimo vam njihove blagdanske pozdrave. Nema ništa poput njihove energije i elegancije dok skaču u zrak. Zahvaljujemo vam se na pruženoj potpori tijekom cijele godine - objavili su iz Instituta.

Jedan od načina na koji se može poduprijeti njihov rad jest virtualno usvajanje dupina. U zamjenu za novčanu naknadu, svaki ‘udomitelj‘ dobiva certifikat, a upravo to iz Instituta preporučuju kao savršen poklon za blagdane. Ne samo da je riječ o posebnom poklonu, kažu, nego se njime i pomaže dupinima u Jadranu.

image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
image
Blue World Institute
26. travanj 2024 19:54